>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Slots of Vegas - 300$ - ND

Status
Zamknięty.
jawek 313

jawek

Użytkownik
dostalem maila:
Redeem Coupon - 300FREE
obrot - 40x
dla nowych badz dla tych co po ostatnim ND wplacili depozyt
max wyplata - 300$
dostalem taki link, jest reflink chyba ale usuncie jak bedziecie wiedziec ze nie jest potrzebny zeby skorzystac z promocji
SlotsofVegas

luniu 20

luniu

Użytkownik
Tyle razy było wałkowane aż się nie chce już tego samego powtarzać. RTG = NIE DLA POLAKÓW. ZERO SZANS NA WYPŁATĘ !!

jawek 313

jawek

Użytkownik
na forum niektorzy wyplacili wiec daje ???? a niektorzy lubia sie bawic ????

E: a i nie tylko Polacy sa na tym forum ???? wiec innym tez sie przyda ????

luniu 20

luniu

Użytkownik
na forum niektorzy wyplacili wiec daje ???? a niektorzy lubia sie bawic ????
No koleś bardzo mnie rozbawiłeś tym podaj choć jedną osobę z tego forum co wypłaciła kasę z RTG. A jak będe chciał się pobawić to napewno jakieś ciekawsze zajęcie sobie znajdę niż będe grać na tym zakichanym sofcie.

jawek 313

jawek

Użytkownik
nie jestem pewien ale podejrzewam ze Angello wyplacil ktory rejestruje sie z UK ???? nie tylko Polacy sa na tym forum !

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Nowy intertops to rtg, takze ostroznie z opiniami ze rtg nie wyplacalne. Chociaz to co podane powyzej jest niewyplacalne, nie tylko dla Polakow.

luniu 20

luniu

Użytkownik
nie jestem pewien ale podejrzewam ze Angello wyplacil ktory rejestruje sie z UK ???? nie tylko Polacy sa na tym forum !
No to po co wrzucasz promocję z których polacy i tak nie mogą wypłacić kasy. Ważne aby z Polski ktoś mógł wypłacić a nie kolega który ma konto na UK bo mnie to zupełnie nie obchodzi. Niektórym to naprawdę ciężko coś przetłumaczyć. Tyle w tym temacie który jest do zamknięcia oczywiście.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom