Tak to jest jak się nie zna zasad funkcjonowania bonusów w Rival-u. Pisze wyraźnie, że w momencie wypłaty cała nadwyżka (ponad kwotę dozwoloną do wypłaty) zostanie usunięta, więc wszystko jest OK. Grając za 'swoje' miałeś cały czas aktywny bonus, więc zasady obowiązywały. Trzeba było pogadać z supportem o zakończenie Bonusa, gdyż chcesz za resztę pograć 'normalnie' - myślę, że zgodzili by się bez problemu. A tak to ...
A co do 'nie polecania' - wpłaciłem 30$ do VRC (rival), wziąłem bonus 200% z obostrzeniem, że moge wypłacić max. 3 x bonus. Obrót zrobiłem w dwa dni (trochę był żal tego max 3 x bonus, bo już miałem ładną sumkę) i zleciłem wypłatę gdzieś w czwartek o 23:00. Od razu przyszedł mail o dokumenty do potwierdzenia konta, wysłałem następnego dnia rano i tego samego dnia o 21:00 kasa była na MB.
Hmm nawet MG tak szybko nie wypłaca (poprosiłem support o anulowanie 24-godzinnego okresu kiedy wypłata jest 'reversible'

.
Tak jak już kiedyś pisałem,jak dla mnie Rival i MG to dwie najlepsze sieci - jeśli nic nie kombinujesz, to nigdy nie robią problemu.