>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

slash my search

M 0

mkiller

Użytkownik
SlashMySearch jest wyszukiwarką podobną do google czy yahoo, z tą różnicą, że gdy korzystamy z niej to otrzymujemy wynagrodzenie. Jest to firma, która powstała nie dawno, a w Polsce mało kto wie o jej istnieniu. W tej chwili liczy ona ponad 80 000 użytkowników, jak na wersje testową programu jest to bardzo dużo! SlashMySearch płaci Ci za wyszukiwanie dowolnych rzeczy w sieci internetowej!

Wypłaty otrzymuje się przelewem na konto paypal, a minimalna wyplata wynosi zaledwie 20$! Można wyplacić pierwsza wypate po 2 miesiacach a pozniej co miesiac. Wyszukiwarka śledzi twoją aktywność w internecie i płaci za to 0,25$ za godzinę plus dodatkową kasę za wyszukiwanie. Normalnie pracując codziennie przed komputerem z włączonym internetem można zarobić 6-8$, co daje nam około 45$ na tydzień, a 180$ na miesiąc i to bez żadnych poleconych i nie wliczając w to klików przy wyszukiwaniu fraz dzięki tej wyszukiwarce... z własnego doświadczenia wiem że przy odrobinie chęci i wolnego czasu można zarobic o wiele wiecej ;)

mam tam konto od wczoraj. Mialem wczoraj wlaczony internet 5 godzin i nabili mi 5$, czyli nabija nie 0.25$ na godzine, tylko 1$ na godzine! Polecam korzystac z opcji autoodswiezania. np w operze ???? Jak nie uznawalem wczesniej zarabiania w internecie w ten sposob, to musze powiedziec ze sms jest swietne i bez problemu mozna zarobic na depozyt w pokerze, zakladach bukmacherskich ????

[URL='http://www.slashmysearch.com/']http://www.slashmysearch.com/ [/URL]

nie ten dział !!.

M 0

mkiller

Użytkownik
wlasnie, ze nie. w poniedzialek nie mialem zadnych poleconych i podczas 5h nabilo mi 5$. prosta matematyka

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Już kiedyś sporo ludzi grało w jakąś internetowa gierkę. Każdy pełno $$$ i potem jakieś jaja z wypłatami :p Ż trzeba przez miesiąc codziennie grać itp. dopiero można wypłacić.
Ciekawe jak jest z tym ????

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
kilka osób (w tym ja) czeka na wypłate na paypala...

nie wiem czy cos z tego bedzie, ale bardzo mnie ta firma zastanawia... ostatnio nawet w swojej wyszukiwarce zainstalowali silverlighta co uniemozliwia właczenie opcji autoodświeżania w operze czy firefoxie i swobodnego nabijania kasy... :/

po co wiec firma skutecznie zmniejsza nasze zarobki skoro i tak ich pozniej nie wypłaca?

radek03 90

radek03

Forum VIP
ja znalazlem info ze aby wyplacic to trzeba byc co najmniej 2 miechy u nich zarejestrowanym a na kase czeka sie do ich okresu rozliczeniowego, ale ktos mowil ze wyplacają. A kase jak tam sie zdobywa poprzez wyszukianie czy jak?

H 0

htm72

Użytkownik
czy ktos wie czy trzeba mieć zainstalowaną tylko przeglądarkę czy view bar też jest konieczny .posiada ktoś doświadczenie?

Do góry Bottom