>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrzynka do 200-300zł - PILNE!

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Jak w temacie, proszę o pomoc kogoś znającego się na kompach żeby mi pomógł znaleźć jakąś skrzynkę do kompa w wyżej wymienionej kwocie. Wymagań większych nie mam ponieważ ten komp będzie służył tylko i wyłącznie do internetu i rozmowy przez skypa. Miłe widziany link z allegro. Może być bez dysku.
Dziękóweczka!

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Fujitsu odpada, DELL to znana i dobra marka do takich komputerów.
Weź ten z rozmówek, dużo się nie róźni, jedynie ma słabszy procesor, ale to nic takiego.
Dokupisz sobie dysk do niego i koszt wyjdzie Cię 100zł za cały komputer ;)
Można tak powiedzieć, że &#39;używałem&#39;, gdyż &#39;robię&#39;, naprawiam takie komputery ;)

ludzio13 2

ludzio13

Użytkownik
Ja kupilem ten komputer della o ktory lukasz.wgw pytal w Dyskusjach na tematy bukmacherskie. Dokladnie w tym samym celu, co on, bo chcialem dac siostrzenicy tani sprzet do przegladania internetu. Tylko nie siadzcie na mnie, bo tam kilka sztuk ich mieli, wiec nie zwinalem koledze jedynego dostepnego egzemplarza:razz: Ogolnie wyglada dobrze w srodku, wyczyszczony itd. Jedynie na obudowie sa rysy, ale to dlatego ze monitor na nim stal. Zreszta czego chciec za ta cene.Teraz szukam jakiegos taniego dysku twardego do niego. Macie moze jakies linki gdzie cos takiego moge kupic ? Pytam bo sam slabo sie znam na takich rzeczach, a jak cos znalazlbym to i tak musialbym kogos pytac czy sie oplaca, wiec moze ktos da jakis link z dyskiem wartym kupienia ?

Do góry Bottom