>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrill wpłata

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Witam, mam pewien problem z wpłatą na skrilla ponieważ zmieniłem bank na tmobile i niestety nigdzie w opcji z bankami nie ma tego banku przez co żeby wpłacić do skrilla musze pierw robić sobie depozyt na netellera i dopiero z netka na skrilla. Widzę, że jest opcja wpłąty kartą tylko trzeba ją zweryfikować i tak chciałem zapytać czy ktoś lączył karte bankową z kontem skrill? Nie ma żadnych problemów, bezpieczne to jest?

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 97

analyst

Użytkownik
Ja na skrill wpłaciłem kartą, pojawiło się pytanie czy kwota zostanie wykorzystana na hazard czy na inne cele, zaznaczyłem że na inne cele i jak chciałem wpłacić do jakiegoś buka to się nie da. Czy można to jakoś zmienić i wpłacić ?

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 39

mezo171

Użytkownik
Ja na skrill wpłaciłem kartą, pojawiło się pytanie czy kwota zostanie wykorzystana na hazard czy na inne cele, zaznaczyłem że na inne cele i jak chciałem wpłacić do jakiegoś buka to się nie da. Czy można to jakoś zmienić i wpłacić ?
zaznaczyłes że na inne cele i chciałeś wpłacić do buka :grin: gdzie twój mózg :grin: żeby wpłacić na buka musisz wysłac hajs do jakiegoś kumpla na skrill on ci odeśle i wtedy na buka już się bedzie dało :razz:

A 97

analyst

Użytkownik
Mam problem teraz z wpłatą kartą. Kasa na koncie jest a gdy próbuje wpłacić pojawia się informacja że transakcja została odrzucona. Wcześniej nie bylo problemów

marcins 224

marcins

Użytkownik
Kumpel miał wczoraj podobny problem kase wzieło z konta a na Skrillu nic. Zobaczymy czy dzisiaj mu dojdzie, jak nie to trzeba zgłosic sie do nich albo do p24

A 205

amindada

Użytkownik
Mam problem teraz z wpłatą kartą. Kasa na koncie jest a gdy próbuje wpłacić pojawia się informacja że transakcja została odrzucona. Wcześniej nie bylo problemów
może bank wprowadził jakąś blokadę na transakcje kartą związane z hazardem/lotto itp.

Do góry Bottom