>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrill vs Netteler

yaszura 55

yaszura

Użytkownik
Witam. Mam pytanie, bo chciałem zacząć grać w zagranicznych bukach i wpłacać kasę na Skrill lub Netteler i wypłacać pieniądze przez ich karty np. w bankomatach euro, żeby pieniądze wypłacane z buka nie były połączone z kontem w polskim banku. Która opcja (skrill czy netteler) była by w tym przypadku lepsza? Czy dużo roboty jest z wyrabianiem karty itp? Jak z jakimś przewalutowaniem, wypłatą, prowizjami? W jakiej walucie najlepiej założyć konto? Przymierzam się do gry na bettson jeśli to ma jakieś znaczenie... Czy jest możliwość wysłania jej na inny adres niż zameldowania? Z góry dzięki za wszelkie uwagi.
Pozdrawiam.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Zeby uniknac kosztow zwiazanych z przewalutowaniem to najlepszym rozwiazaniem jest karta w PLN.
W przypadku skrilla mozesz jednorazowo wyplacic ~250 euro czyli w granicach 1050-1100zl a jednorazowa prowizja to 1,5 lub 2 euro.
Karte zamawiasz, pobieraja jednorazowo z gory 10 euro z konta skrill za roczne uzywanie karty i czekasz az przyjdzie - co do adresu wyslania to raczej jest to adres, ktory podales przy rejestracji konta skrill.
Co do netellera to nie pomoge bo karty nie posiadam.

Otrzymane punkty reputacji: +2
sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam. Mam pytanie, bo chciałem zacząć grać w zagranicznych bukach i wpłacać kasę na Skrill lub Netteler i wypłacać pieniądze przez ich karty np. w bankomatach euro, żeby pieniądze wypłacane z buka nie były połączone z kontem w polskim banku. Która opcja (skrill czy netteler) była by w tym przypadku lepsza? Czy dużo roboty jest z wyrabianiem karty itp? Jak z jakimś przewalutowaniem, wypłatą, prowizjami? W jakiej walucie najlepiej założyć konto? Przymierzam się do gry na bettson jeśli to ma jakieś znaczenie... Czy jest możliwość wysłania jej na inny adres niż zameldowania? Z góry dzięki za wszelkie uwagi.
Pozdrawiam.
Jezeli chodzi o opłaty to zdecydowanie skrill neteller jest 4 razy droższy niż skrill i na dodatek nie można mieć karty w PLN więc nie dość że płacisz majątek za wypłaty to jeszcze dochodzi ogromna opłata za przewalutowanie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
yaszura 55

yaszura

Użytkownik
Dzięki za info, dałem po plusie. A jednorazowo znaczy po prostu jedno użycie w bankomacie czy jakoś na dobę / tydzień? Nie ma problemu z bankomatami euro tak ?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Dzięki za info, dałem po plusie. A jednorazowo znaczy po prostu jedno użycie w bankomacie czy jakoś na dobę / tydzień? Nie ma problemu z bankomatami euro tak ?
Limit na 24h, karta jest mastercard więc wszędzie tam gdzie akceptują karty możesz nią wyplacać czy płacić.

D 0

dawsonek

Użytkownik
no i ku mojemu zdziwieniu, wprowadzili polską obsługę, jakie było moje zaskoczenie wczoraj, gdyż czekając na telefon, i będąc przygotowanym dretwą gadkę z pakistańcem (bo zazwyczaj tak było) który słabo sobie radzi po angielsku, uda nam się dojść do porozumienia, dzwoni telefon, już widzę że z zagranicy - tak to pewnie neteller, to już odruchowo mówię HELLO! Aż tu naglę miła pani zaskakuję mnie soczystym dzień dobry, przedstawiając się jako obsługa netellera, tak więc jak nadmieniłem, firma się postarała i zatrudniła Polski support, więc jak widać zaczyna się rozwijąć, i zatrudniać kompetentne osoby, dla mnie mega plus!

Do góry Bottom