domin0
Użytkownik
Chciałem doładować konto na Skrillu. Z dostępnych opcji rzuciło mi się w oczy Trustly-nie wiem co to za ustrojstwo, ale przelew miał być natychmiastowy, bez prowizji,w innych przypadkach chcą 0,9%. No więc z konta Skrill kliknąłem w Trustly, wpisałem kwotę, potrzebne hasła itd, zatwierdziłem hasłem SMS z banku. Zajęli w banku odpowiednią kwotę.
Wszytko cacy, tyle że pojawił się komunikat(na Trustly) że wpłata pieniędzy będzie opóźniona(mimo że reklamowali jako natychmiastowe). Nie napisali nic ani o powodzie opóźnienia, ani o możliwym terminie realizacji przelewu.
Miał ktoś takie zdarzenie i wie ile może to trwać? Zależy mi żeby doszło przed dzisiejszymi meczami na mundialu...
Wszytko cacy, tyle że pojawił się komunikat(na Trustly) że wpłata pieniędzy będzie opóźniona(mimo że reklamowali jako natychmiastowe). Nie napisali nic ani o powodzie opóźnienia, ani o możliwym terminie realizacji przelewu.
Miał ktoś takie zdarzenie i wie ile może to trwać? Zależy mi żeby doszło przed dzisiejszymi meczami na mundialu...