>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrill- source of wealth

M 62

morskiroman

Użytkownik
Siema, dostał już ktoś podobną wiadomość od Skrill??

Na zagranicznych forach były juz takie przypadki, ale nic konkretnego nie udało mi się dowiedziec...

SOURCE OF WEALTH DECLARATION
‘Source of Wealth describes the way (or ways) in which you accumulated the money being used to fund
your Skrill account’. Skrill Limited, as an authorised Electronic Money Issuer in the United Kingdom,
is obligated to collect the following information:
Please complete the following form
I,__________________________________________________ ,____________________________ NAME OCCUPATION
of_________________________________________________________________________________
RESIDENTIAL ADDRESS
Hereby:
1. Declare the source of wealth for funds used in my Skrill Account(s) is:
Salary / Self Employed income
Assets/Investing
Trading
Gambling
Other (Please indicate) _____________________________________________________
2. Declare and represent that the funds uploaded to my Skrill Account have been acquired
legitimately
3. Confirm that the information in the present Declaration is true and accurate

M 62

morskiroman

Użytkownik
Mniej więcej tak to wygląda, sorry za rozbicie posta, nie wiem co mam robić napisali ponadto, żebym dał informacje o związek z innymi użytkownikami, podał żrodło zasilenia Skrill i wysłał też bank statement za 3 ostatnie mce, podał cel pieniedzy oraz okreslił swoj roczny przychód. zyczą sobie rózne dokumenty potwierdzajace tego. Co dziwne napisali że kontaktowali się ze mną już dwukrotnie, jednakże takiej wiadomości nie otrzymałem. napisali, że konto jest tymczasowo zablokowane, niemniej jednak, mogłem dokonywać przelewów oraz dokonywac wypłaty na konto bankowe. jesli mieliby tak robic to ogromny minus dla nich, bowiem nie powinni robic problemów uzytkownikom z których maja dobre pieniądze

kraher 306

kraher

Użytkownik
To znak, że Urząd Skarbowy cię namierza i polecono Skrillowi dostarczenie na twój temat informacji!
Niekoniecznie, ale to potwierdza, to co pisałem jakiś czas temu. Zmiany dotyczące kontrolowania przepływów finansowych obejmą również swoim zasięgiem portfele elektroniczne. Niebawem również skrill przestanie być narzędziem pomagającym w omijaniu prawa panującego na terytorium danego kraju.

M 62

morskiroman

Użytkownik
No może też tak być, no dla mnie to jest zwykle chamstwo - nawet gdy mają coś takiego na pewne rzeczy powinni przymykac oko z racji tego no ze żyją głównie z nas graczy. Postem użytkownika legalnik się niezbyt przejmuje, wiadomo że nie niekoniecznie a na pewno nie jest to prawda. Chciałem dowiedzieć się czy ktoś miał podobnie, na początku myślałem ze to jakiś scam, na zagranicznych forach przeczytałem podobne rzeczy oraz ze chcieli również innych weryfikacji (notariusz, kamerka). Bardziej zastanawia mnie czy skrill sam w sobie nic nie zrobi poza zamknięciem konta oraz czy może dostarczać dane gdzieś dalej

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Niekoniecznie, ale to potwierdza, to co pisałem jakiś czas temu. Zmiany dotyczące kontrolowania przepływów finansowych obejmą również swoim zasięgiem portfele elektroniczne. Niebawem również skrill przestanie być narzędziem pomagającym w omijaniu prawa panującego na terytorium danego kraju.
A Ja tak czytam Twoje posty i jedyne co robisz to wprowadzasz zamieszanie

kraher 306

kraher

Użytkownik
A Ja tak czytam Twoje posty i jedyne co robisz to wprowadzasz zamieszanie
Szczerze, to nie wiem za co dostałem to ostrzeżenie. Nie wiem też na jakiej podstawie sklasyfikowałeś moje posty jako spam. W moim odczuciu jest to najzwyklejszy przejaw Twojej frustracji. Szkoda tylko, że jestem jej adresatem. Przykro się robi, jak patrzy się na postępujący proces destrukcji administracji tego miejsca.

Poza tym, praktycznie wszystko co pisałem od kilku miesięcy sprawdziło się. Jak tak dalej będzie, to nic co jest niewygodną prawda nie będzie można napisać na tym forum. Dlatego z góry proszę o zbanowanie skasowanie mojego konta, bo nie zamierzam w dalszym ciągu uczestniczyć w tym teatrze hipokryzji.

P.S. O skrillu również pisałem, że to tylko kwestia czasu, aż postępujący proces kontroli przeplywów kapitałowych, uniemożliwi dotychczasowe praktyki hazardowe.

Do góry Bottom