>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SKRILL- Oszustwo? Nie odpisują na maile/case msg.

galvao 0

galvao

Użytkownik
Witam!
Od ponad 3 lat używam SKRILLa/MONEYBOOKERS przez większość czasu nie miałem z tym żadnego problemu. Płaciłem regularnie za kartę (10e rocznie), do tego zarabiali na mnie na prowizjach/przewalutowaniach (kilka stów).
Karty używałem do płacenia za bilety, jedzenie - w Polsce jak i za granicą.
Ostatnio (miesiąc temu) chciałem zapłacić za produkt - i co? Karta nie działa. Nie da się wypłacić pieniędzy przez bankomat, zapłacić kartą online i normalnie.
Przy płatnościach wyskakuje zawsze ta sama informacja - blocked... security reasons. Oczywiście jest odesłanie na stronę do działu POMOCY.
I tu pojawia się następny problem. Od miesiąca napisałem już ponad 8 maili i ZERO odpowiedzi. Trochę to żenujące i frustrujące, gdyż mam tam sporo kasy, która jest uwięziona. Wygląda to tak jakby Nasz kochany Skrill chciałby mi tę kasę zaj***ć.
Dodam, że zastosowałem się do porad na stronie i zweryfikowałem tożsamość, na 2gi dzień był zielony ptaszek z informacją, że wszystko ok. To czemu nie działa jak ok?
Żenujące zachowanie... Miesiąc... Bez odpowiedzi...
Miał ktoś już taki problem? I jak go rozwiązać... Hmm ciężko, bo współpracowało mi się z nimi idealnie.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Dzwoniłem raz. 10 minut muzyczki.
z ciekawości zadzwoniłem dwa razy w odstępie 10 min.
niecała minuta i miałem połączenie, więc dziwnie to przedstawiasz.
Mówisz, że to taki problem dla ciebie, a zadzwoniłeś RAZ.
Na maila czekam max kilka godzin na odpowiedź,
więc muszą mieć do ciebie jakieś podejrzenia :]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
z ciekawości zadzwoniłem dwa razy w odstępie 10 min.
niecała minuta i miałem połączenie, więc dziwnie to przedstawiasz.
Mówisz, że to taki problem dla ciebie, a zadzwoniłeś RAZ.
Na maila czekam max kilka godzin na odpowiedź,
więc muszą mieć do ciebie jakieś podejrzenia :]
Dokładnie gdybyś miał tam sporo kasy to byś wisiał na linii.. także jego historia wydaje się dziwna.

Do góry Bottom