>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

skrill - opłaty

B 0

b0n0v0x

Użytkownik
witam,
przeczytałem własnie regulamin (może troszke pobieżnie) ale nie znalazłem nigdzie informacji o opłacie za ewentualne zamknięcie konta. Stąd moje pytanie czy takowa istnieje i ile wynosi?! jeśli ktos sie z tym spotkał

Druga sprawa to chcialem zapytac o roznice przy opłatach za WPŁATE SRODKÓW. Czym sie różnia &quot;internetowy przelew bankowy&quot; od &quot;przelewu24&quot; i &quot;przekazu bankowego&quot; ?! pytam bo oczywiscie chodzi mi o uniknięcie jak najwiekszej ilosci opłat!
Jak sobie radzicie aby na każdym kroku nie pobierali prowizji?!

i ostatnie pytanie: rozumie ze nie da się ominąc opłaty 7,50 przy WYPŁACIE?

N 1

nikobellic1

Użytkownik
Co do ostatniego mogę odpowiedzieć że się nie da. Nawet jeśli zrobisz kartę do konta to przy wybieraniu z bankomatu dalej płacisz 1,8 euro. Inaczej ma się sprawa z płatnością w sklepach która jest darmowa.
Zawsze wpłacałem kasę na MB przez przelew internetowy i nigdy nic nie pobierali w związku z tym więc chyba przy innych sposobach też nie ma opłat ale w 100 % nie jestem pewien.
Opłat tam jest nie wiele. Jedynie przy przelewie na Twoje konto z MB jest wspomniana wyżej opłata która opiewa na 1,8 euro ( w zależności od kursu danego dnia kwota może się nieznacznie różnić ). Jeżeli zamówisz kartę do konta MB wtedy opłata roczna za korzystanie z karty wynosi 10 euro czyli ponad 40 zł.

Otrzymane punkty reputacji: +1
suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
i ostatnie pytanie: rozumie ze nie da się ominąc opłaty 7,50 przy WYPŁACIE?
Da sie. Wystarczy status VIP Silver i pod koniec miesiąca pobrana opłata za wypłaty z bankomatów wraca na Twoje konto Skrill

B 0

b0n0v0x

Użytkownik
dzieki za odpowiedzi bardzo pomogly, podziekowania poszly, jednak mam jeszcze kilka kolejnych:

1) odnosnie przewalutowania:

a)jak zakladam konto w skrillu w złotówkach to przelewajac pieniadze na takiego william hilla (on chyba nie ma zł) trace podwojnie na przewalutowaniu, raz jak wplacam (zł-&gt;euro) i drugi raz jak bym wyplacal (euro-&gt;zł) ?!

b)jak zaloze w euro to strace tylko przy wpłacaniu i wyplacaniu z mojego i na moje konto bankowe (bo mam własnie w złotówkach)?!

2) odnosnie OPŁAT
czy za przelewy pieniedzy juz ze SKRILLA na poszczegolne buki i odwrotnie sa opłaty?! bo rozumie ze te o ktorych tu wspominalismy wczesniej tycza tylko WPŁAT i WYPŁAT z mojego konta bankowego

3) odnosnie wspomnianego konta VIP
doczytalem ze trzeba dokonac tranzakcji na 12000 euro w 6 miesiecy, czy jak do buka wpłace 6000euro, a pozniej wyplace 6000 to zaliczy mi to jako wlasnie taka tranzakcje?!

za wszystkie odp z góry dziękuje

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
doczytalem ze trzeba dokonac tranzakcji na 12000 euro w 6 miesiecy, czy jak do buka wpłace 6000euro, a pozniej wyplace 6000 to zaliczy mi to jako wlasnie taka tranzakcje?!
Nie.
Przelewy do innego uzytkownika Skrill też nie zaliczają się jako transakcje
Liczą się tylko wpłaty do buka,poker room&#39;u,kasyna itp

B 0

b0n0v0x

Użytkownik
czyli taka operacje jak napisalem trzebaby przeprowadzic dwa razy?! (czy moze wyplaty pieniedz z bukow pomniejszaja ten bilans?)

a co z reszta pytan?! pomoze ktos?!

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
dzieki za odpowiedzi bardzo pomogly, podziekowania poszly, jednak mam jeszcze kilka kolejnych:

1) odnosnie przewalutowania:

a)jak zakladam konto w skrillu w złotówkach to przelewajac pieniadze na takiego william hilla (on chyba nie ma zł) trace podwojnie na przewalutowaniu, raz jak wplacam (zł-&gt;euro) i drugi raz jak bym wyplacal (euro-&gt;zł) ?!

b)jak zaloze w euro to strace tylko przy wpłacaniu i wyplacaniu z mojego i na moje konto bankowe (bo mam własnie w złotówkach)?!

2) odnosnie OPŁAT
czy za przelewy pieniedzy juz ze SKRILLA na poszczegolne buki i odwrotnie sa opłaty?! bo rozumie ze te o ktorych tu wspominalismy wczesniej tycza tylko WPŁAT i WYPŁAT z mojego konta bankowego

za wszystkie odp z góry dziękuje
1a,b tak,tak
2.Nie
3. Chodzi raczej o wpłaty do bukmacherów nie wypłaty.

B 0

b0n0v0x

Użytkownik
dzieki sylwek
ale mam kolejne pytanie:
bo doszedlem juz do tego ze najlepiej bedzie jednak zalozyc konto w SKRILLu w euro i tu nasuwa sie pytanie skoro do tej pory gralem w bwinie w złotówkach to jak to bedzie traktowane jakbym chcial kiedys z SKRILLa przelac pieniadze do bwin?!
czy bedzie kolejne przeliczanie na zł?!
czy trzeba i czy da sie teraz zmienic walute w bwinie?!
i jesli tak to jak tam mam juz pewna sume to ona tez zostanie przewalutowana?!

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Tak samo jak ze złotówek na euro, przeliczy Ci euro na złotówki, pewnie się da musisz napisać do supportu. Myślę że zanim zmienisz walutę każą Ci wypłacić wszystkie środki które posiadasz na koncie.

B 0

b0n0v0x

Użytkownik
pogmerałem i rzeczywiscie sylwek masz racje z tym pisaniem do supportu:

&quot;Wybrałem niewłaściwą walutę dla mojego konta.
Walutę dla konta bwin można zmienić tylko w wyjątkowych sytuacjach. Prześlij e-maila do Działu obsługi klienta, podając nazwę użytkownika, imię i nazwisko, adres zamieszkania, datę urodzenia i adres e-mail, które umieściłeś na koncie bwin, a także nowo wybraną walutę. Po otrzymaniu danych skontaktuje się z Tobą jeden z naszych pracowników.&quot;

ponoc wyglada to mniej wiecej tak ze trzeba zamknac obecne konto i zalozyc nowe

Do góry Bottom