283 przemoevil Użytkownik Luty 12, 2016 #1 Dla wszystkich którzy korzystają ze tego portfela: macie dostęp do zalogowania??? Czy wyskakuje komunikat : Odmowa Dostępu . ???
Dla wszystkich którzy korzystają ze tego portfela: macie dostęp do zalogowania??? Czy wyskakuje komunikat : Odmowa Dostępu . ???
283 przemoevil Użytkownik Luty 12, 2016 #3 Działa normalanie Kliknij aby rozwinąć... ale mi wyskakuje komunikat : odmówiono dostępu do strony internetowej.. co robić?
Działa normalanie Kliknij aby rozwinąć... ale mi wyskakuje komunikat : odmówiono dostępu do strony internetowej.. co robić?
N 21K norbertb Użytkownik Luty 13, 2016 #4 Zadzwoń do nich i się zapytaj mi tam działa normalnie ????
283 przemoevil Użytkownik Luty 13, 2016 #5 Zadzwoń do nich i się zapytaj mi tam działa normalnie ???? Kliknij aby rozwinąć... wiem że już działa normalnie sprawdziłem u kumpla i wyświetla się strona logowania. a u mnie wyświetla się komunikat : Odmowa dostępu. kod 403. Możecie mi pomóc? Przeskanowałem lapka i nie mam żadnych wirusów czy trojanów .
Zadzwoń do nich i się zapytaj mi tam działa normalnie ???? Kliknij aby rozwinąć... wiem że już działa normalnie sprawdziłem u kumpla i wyświetla się strona logowania. a u mnie wyświetla się komunikat : Odmowa dostępu. kod 403. Możecie mi pomóc? Przeskanowałem lapka i nie mam żadnych wirusów czy trojanów .
283 przemoevil Użytkownik Luty 15, 2016 #7 ale wy mi pomogliście.... znawcy... hehe.. sam już to zrobiłem i wysłałem skan dowodu i moje IP zostało odblokowane i już mogę normalnie się logować..
ale wy mi pomogliście.... znawcy... hehe.. sam już to zrobiłem i wysłałem skan dowodu i moje IP zostało odblokowane i już mogę normalnie się logować..