>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrill - Limity

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Witam,

mam kilka pytań, na które nie znalazłem na forum dosadnej odpowiedzi. Jeśli chodzi o weryfikacje to przeszedlem wszystkie mozliwe dostepne na skrillu plus karta mastercards skrill w mym posiadaniu.

1. Limit 90 dniowy
Obecnie mam limit na 90 dni w wysokosci okolo 75.000zl, jednakze zostalo mi juz tylko okolo 5 tys do wykorzystania. Pytanie: czy pieniadze wyslane Z konta buka NA konto skrill licza sie do limitu? Czy jezeli wysle Z buka 10tys to ich nie otrzymam?
2. Limit wyplat a karta
Posiadam tez karte skrill - czy jezeli przekrocze 90 dniowy limit to srodki na koncie skrill zostana zamrozone i nie bede mogl placic karta ani wybierac gotowki z bankomatu?
3. Czy wyplata Z konta skrill NA konto bankowe liczy sie do limitu czy tez tylko wplaty z konta bankowego na konto skrill?

Dzięki serdeczne za odpowiedź.

jaga1962 69

jaga1962

Użytkownik
w sumie odpowiem ci w skrocie , jesli masz rzeczywiscie taki obrot jak piszesz to zglos sie po SKRILL VIPa -&gt; https://www.skrill.com/pl/vip/benefits/ kliknij w &#39;przylacz sie juz teraz&#39; i czekaj na maila z potwierdzeniem twojego statusu VIP lub z odrzuceniem ,
dzieki Vipowi zwiekszy ci sie limit,itd ( korzysci w tabelce z linku)

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Nie bardzo rozumiem czy to co zrobiłem wystarczy, po wejsciu z tego linku nie ma opcji &quot;przylacz sie juz teraz&quot;, jet za to opcja podania jakiegos kodu promocyjnego, a jesli go nie mam ( a nie mam, bo po co?) to opcja zalogowania się na konta. Zalogowałem się na skrill ale nadal nie ma żadnej opcji odnośnie przylaczenia się do skrill vip.

jaga1962 69

jaga1962

Użytkownik
no to co zrobiles wystarczy (sprawdz skrzynke czy przyszedl od nich mail ) ,
jak nie ,to mozesz sam na wszelki wypadek do nich napisac na : [email protected] ,ze masz obrot kwalifikujacy do skrill vipa i chcesz go otrzymac

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Ok, czekam zatem cierpliwie na odpowiedz ze skrilla, pytanie jednak odnośnie moich pytań - czy ktoś się orientuje jeżeli nie otrzymam statusu VIPa to co z tymi limitami?

Do góry Bottom