>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Skrill i wypłata na konto kolegi.

A 0

a2uu8yj

Użytkownik
Witam, mam pytanie czy da sie wypłacić pieniądze ze skrilla na konto kolegi/brata......chodzi o to ze jak bede mial kase na skrillu, a sam konta bankowe nie mam, i nie wiem czy jest taka szansa by kasa doszla jak wyplace na konto osoby ktora nie nazywa sie tak samo jak ja.......np ja Jan Kowalski takie dane mam w skrilu, czy bede mógł wyplacić kase na konto bankowe np na Marka Adamka? i czy bez przeszkód ona dojdzie?

i czy zeby wyplacic kase musze miec to konto jakos zweryfikowane? z gory dzieki za info.

capoeirista92 8

capoeirista92

Użytkownik
Sądzę, że nie da tak rady. Nie można wpłacić przelewem na poczcie, nie można wpłacić z konta, które nazywa się inaczej niż konto na Skrillu, więc wypłata na inne konto tez raczej nie wchodzi w rachubę ;)
Konto zapewne trzeba zweryfikować, ale niech ktoś bardziej doświadczony się wypowie, ja jeszcze doświadczeń ze Skrillem nie mam.

A 205

amindada

Użytkownik
Przelewem na poczcie nie można wpłacić, to fakt, bezpośrednio od osób trzecich też nie, ale np. przez przelewy24 już można. Na konto też można osoby trzeciej, system bankowy nie odrzuca w tej chwili takich wypłat, ale w niedalekiej przyszłości pewnie będzie to niemożliwe. Do jakieś kwoty konta na Skrill nie trzeba weryfikować, później na pewno tak.

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
A nie możesz powiedzieć koledze żeby założył sobie skrilla, przelać mu kase na tego skrilla a on przeleje na swoje konto bankowe. Operacje miedzy skrillami są za friko jedynie twój kolega zapłaci za wypłatę kasy na swoje konto bankowe, niestety skrill pobiera haracz przy tego typu operacji.

V 1,1K

viren

Użytkownik
A nie możesz powiedzieć koledze żeby założył sobie skrilla, przelać mu kase na tego skrilla a on przeleje na swoje konto bankowe. Operacje miedzy skrillami są za friko jedynie twój kolega zapłaci za wypłatę kasy na swoje konto bankowe, niestety skrill pobiera haracz przy tego typu operacji.
Od kiedy to operacje miedzy skrillami sa za friko? Chyba dawno nie uzywales skrilla

baron1988 2,4K

baron1988

Użytkownik
Dokładnie, najlepiej niech ziomek założy Skrilla, wyślesz mu swoją kasę, 1% nalicza Skrill od przesłanej kwoty jako prowizja, a potem niech zleci do banku (prowizja za wypłatę bodajże 16 zł obecnie).
Do pierwszych 4 tys PLN przesłanych gdziekolwiek nie trzeba weryfikować(przynajmniej ja tak miałem dawniej).

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Od kiedy to operacje miedzy skrillami sa za friko? Chyba dawno nie uzywales skrilla
Jeśli nie robiliście transakcji to pierwsze przesłanie jest DARMOWE na Skrillu. (Nie pamiętam czy jest różnica między zweryfikowanym a nie)
Wiec tu nie stracicie, na wypłacie tak, 24zł jest to obecnie.
Tak, do 4ki nie jest wymagane potwierdzenie.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Do pierwszych 4 tys PLN przesłanych gdziekolwiek nie trzeba weryfikować(przynajmniej ja tak miałem dawniej).
Tak, do 4ki nie jest wymagane potwierdzenie.
2500 euro czyli na ten moment jakieś 11 tysięcy złotych z &quot;groszami&quot;:
You can use your Skrill account without verifying your details to send and receive up to euro 2,500. When you reach this level, in accordance with our responsibilities as an FCA regulated financial institution and for security reasons, we are required to verify your identity.
At the time of you reaching this limit, you will be temporarily unable to make transactions to or from your Skrill wallet.
An easy way to ensure you have continuous access to all your Skrill wallet benefits is to actively complete your identity verification.
Once you have started using your account to make transactions, you will be given the option to provide a verification of your identity, by uploading a clear, readable, valid and unaltered scanned colour copy or photo of one of the following documents:
  • The front and back of your driving licence.
  • The photo page of your passport.
  • Front and back of your national ID card.

You can find further details on how to complete this here.

D 71

devs

Użytkownik
Można jak najbardziej wypłacić na konto innej osoby !! Przelewy idą po numerze konta a nie po danych osobowych. Zróbcie sobie test prześlijcie na konto matki lub ojca 1zł a w polu odbiorca wpiszczie Macias Maćkowiak. Gwarantuję, że przelew dojdzie.

sven@ 808

sven@

Użytkownik
2500 euro czyli na ten moment jakieś 11 tysięcy złotych z &quot;groszami&quot;:
Tak, to jest na overall, a nam chodziło o jedną transakcję oraz jedną wypłatę a tam limit do tysiąca Ojro.
Tak, co do banków to przelewy normalnie dochodzą, co wpiszemy odbiorcy jest nieważne &quot; ustawa o bankowości zabrania bankom podawania takich informacji&quot; i tak szczerze, nie wiem na jakiej podstawie buk czy Skrill wykrywa (o ile to robi), że nie należy do nas? Nigdy tego nie sprawdzałem na własnej skórze jeśli chodzi o nich.

A 0

a2uu8yj

Użytkownik
Devs...to w koncu dojdzie czy nie? bo niektorzy pisza zew tak inni ze nie ???? a wlasnie zakladam ze z konta bankowe osoby trzeciej nie wplace kasy na skrila?

D 71

devs

Użytkownik
Dojdzie na konto kolegi bez problemu problem bedzie przy depozycie z konta kolegi bo zauwaza ze inne dane i moga sie wtedy polapac ze robilo sie wyplaty na cudzy rachunek ale wyplata dojdzie bez problemu przelewy ida po numerze rachunku a nie danuch osobowych kolega wyzej wytlumaczyl dlaczego. Zrob maly test wyslij np do kogos z rodziny jakis maly przelew ale w adresacie podaj inne imie i nazwisko i przekonasz sie ze przelew dojdzie dane przy przelewie podaje sie w razie pomylki zeby latwiej odzyskac pieniadze bo dziwne by to bylo powolywac sie na pomylke jak dane sie zgadzaja

Otrzymane punkty reputacji: +44
Do góry Bottom