>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrill- dokladna analiza opłat

S 0

shapoba

Użytkownik
Witam, ciezko mi ogarnac te wszystkie platnosci wiec opisze pewna sytuacje i chcialbym prosic o odpowiedz ile i w ktorym momencie zostana pobrane oplaty.
Wplacam na skrill przelewem z poczty 30zł&gt;wysyłam do buka 30zł&gt; od buka wraca 100zł&gt; wysyłam na swoje konto wszystko.
Także prosilbym kidy zostana pobrane oplaty i za jaką kwote.
Pozdrawiam;)

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Witam, ciezko mi ogarnac te wszystkie platnosci wiec opisze pewna sytuacje i chcialbym prosic o odpowiedz ile i w ktorym momencie zostana pobrane oplaty.
Wplacam na skrill przelewem z poczty 30zł&gt;wysyłam do buka 30zł&gt; od buka wraca 100zł&gt; wysyłam na swoje konto wszystko.
Także prosilbym kidy zostana pobrane oplaty i za jaką kwote.
Pozdrawiam;)
Nie wolno wpłacać przelewem z poczty na skrill, tylko osobiste konto bankowe albo paysafecard. Wypłata na konto kosztuje ponad 12 zł i zostaje od razu pobrana jak wypłacasz.

S 440

straszaksam

Użytkownik
wcale nie za darmo, bo za prowizją, z tego co kojarzę to 0,9%. A co do wypłaty to nie kosztuje &quot;ponad 12zł&quot; tylko kwota jest stała i jest to 2,95€ w przypadku głównego rachunku bankowego oraz 3,50€ w przypadku dodatkowych rachunków przypisanych do konta.
Co do opłat z 1 posta to tak jak kolega wyżej pisał, nie można przelewem z poczty wpłacić, z tego co mi wiadomo, a co do reszty:
wpłata do buka darmowa
wypłaty od bukmacherów zwykle darmowe, ale to zależy od bukmachera. Jednakże 100zł to prawie wszędzie darmo
wypłata na konto bankowe, opłata jw.

Do góry Bottom