>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrill - czy bezpieczny?

I 0

ic3

Użytkownik
Witam,
czy warto pakować w ten internetowy portfel dużo kasy, czy może lepiej robić przelewy od buków prosto na swoje konta bankowe?
Widzę tutaj sporo złych opinii na temat Skrilla, że zamyka konta, zeruje wszystkie pieniądze użytkownika i pompuje je w siebie itd.
Zastanawiam się czy z niego korzystać, przesył pieniędzy na pewno będzie szybszy, niż żmudne czekanie kilku/nastu dni robiąc standardowe przelewy bankowe z/do bukmachera.
Pozdrawiam

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Siema,
nie słuchaj bzdur wypisywanych przez ludzi, którzy kombinowali. Jak tylko zachodzi podejrzenie, że user może robić coś nie tak i niezgodnie z przeznaczeniem, to jeb i następuje blokada do wyjaśnienia. Tylko dla Twojego dobra, nie mam pojęcia czemu to ludziom przeszkadza, nie kombinujesz, nie masz problemów. Używam Skrilla od lat, podobnie wielu znajomych, także namiętnie grających i ani ja, ani oni nie mieli problemów, blokad itp. Żadnych.
A to, że Skrill przywłaszcza, kradnie pieniądze użytkowników (lol!) to Himalaje bezdennej głupoty.
Zakładasz konto i w zależności od stopnia weryfikacji masz określone limity na transakcje, które widzisz w odpowiedniej zakładce swego konta. Blokada do wyjaśnienia się pojawi jeżeli przekroczysz limit. Wyślesz to, o co Cię poproszą i dalej śmigasz, tyle, że to może chwilę potrwać. Dlatego polecam od razu zweryfikować się jak najdokładniej ???? Czasem mogą uznać jakąś transakcję za podejrzaną i wtedy też proszą o wyjaśnienie, blokując na ten czas konto, ale ja mogę z tym żyć ????
Na pewno warto parę tysi tam trzymać. Zresztą, popytaj osób z najstarszym stażem czy modów o opinię, sam się przekonasz ????
Pozdro!

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Ja przestałem używać skrilla bo wprowadzają coraz wyższe opłaty i prowizje a support mają na beznadziejnym poziomie jak coś potrzeba załatwić ( czekanie po pare dni na odpowiedź mailową ) i też nie mam za dobrej opinii na ich temat , choć używałem ich pare lat , bez żadnych poważnych problemów typu przywlaszczenie pieniędzy , jednak blokada konta bez powodu mi się zdarzyła ( po tygodniu czekania az laskawie zaakceptują moje dokumenty odblokowali ) , a nic nie kombinowałem , po prostu wpłacałem / wypłacałem z buków i na konto.
Wpłacić do buków natychmiastowo można za pomocą p24 i karty kredytowej i z tego korzystam od pewnego czasu i sobie chwalę bo jest bezproblemowe.

Do góry Bottom