>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Skrill Absurdalne Zalokowanie Konta!

I 0

ishias

Użytkownik
Witam. Chciałem przedstawić sytuacje jaka mnie spotkała...
Posiadam konto skrill od 3lat uzywałem do płatności online i żadnych wpłat od osób trzecich nie miałem, aż do teraz przez 2tygodnie sie nie logowałem i chciałem pare dni temu dokonać płatności jak tu wyskoczyło że konto zablokowane normalnie szok. Wysłałem meila ale od 3dni cisza...
Więc za telefon i dzwonie do Pani z obsługi. Po weryfikacji danych Pani powiedziała że konto jest zablokowane ale nie może podać przyczyny ja mówię jak nie, ja chcę sie dowiedzieć o co chodzi bo to jest dziwne płatności dokonywałem tylko dwum firmom co potwierdziła w czasie weryfikacji i żadnych wpłat mówię nie miałem.
Pani oczywiście nic tylko że nie może mi już dalej pomóc.
Godzinę później dostałem odpowiedz na meila:
Dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Skrill.

Z przykrością zawiadamiamy Pana, że podczas niedawno przeprowadzonego audytu Pańskiego konta w Skrill, odkryliśmy poważne powody, aby zerwać z Panem umowę. Z tej właśnie przyczyny konto Pańskie zostało zamknięte. Prosimy mieć na uwadze, że jest to decyzja ostateczna.

Więcej informacji na ten temat może Pan znaleźć w naszych &quot;Warunkach użytkowania&quot;, które Pan/Pani zaakceptował podczas rejestracji. Zastosowano w tym przypadku następujące artykuły:

4. Otwarcie konta Skrill
[ ... ]
4.5. Wszystkie podawane przez Państwa informacje w procesie rejestracji lub w dowolnym późniejszym momencie muszą być dokładne i zgodne z prawdą.
[ ... ]
17. Dezaktywacja ostateczna i czasowa.
[ ... ]
17.4. Mamy prawo zawiesić lub zamknąć Państwa konto Skrill bez wypowiedzenia w następujących przypadkach:
17.4.1 ma miejsce naruszenie jakiegokolwiek postanowienia niniejszych Warunków użytkowania lub jakiegokolwiek innego warunku odnoszącego się do Usług przedstawionego w osobnym dokumencie określającym takie warunki;
17.4.2. naruszyli Państwo lub mamy powody by uważać że naruszają Państwo prawo lub inne uregulowania odnoszące się do Państwa korzystania z naszych usług; lub
17.4.3. jeżeli mamy powody sądzić, że zaangażowani są Państwo w jakąkolwiek nieuczciwą działalność, pranie pieniędzy, finansowanie terroryzmu lub jakąkolwiek inną działalność przestępczą.
Normalnie szok. Dzwonie jeszcze raz i się pytam jakie finansowanie terroryzmu i jaka działalność przestępczość wszystkie moje dane poprawne i mówie czy to jest jakiś żart? Oczywiście Pani mówi że nie jest mi w stanie pomóc.
Jeszcze będę z nimi walczył bo to jest jakaś paranoja...
Miał ktoś z was taka sytuacje?

Do góry Bottom