>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Skrill a wypłata na konto bankowe znajomego.

A 0

a2uu8yj

Użytkownik
Witam, czy jest możliwość wypłaty pieniędzy z skrilla na konto bankowe znajomego? czy to musi być konto bankowe z moim imieniem i nazwiskiem ( czyt. takie same dane co mam na skrillu)....czy to moge jednak wysyłać tą kase do kogo chce i na rózne nazwiska w kontach bankowych??? z góry dzięki za odpowedź.

O 6

oxidosis

Użytkownik
No właśnie nie do końca - w regulaminie pisza, że nie można przelewać na żadne inne konta bankowe oprócz własnego, a konsekwencje egzekwują bardzo poważne.. ja niestety tak zrobiłem, przelałem pieniądze na konto matki, gdyż na skrillu mam walute USD a matka ma konto walutowe ( jeszcze wtedy nie wiedziałem, że skrill i tak przewalutowuje na PLN, wiec rownie dobrze moglem przelac na swoje konto, gdzie nie posiadam rachunku walutowego ). Fakt faktem transakcja jest przetworzona, a pieniadze niby wyslane, poki co nie zaksiegowano ich u matki na koncie i podejrzewam, ze raczej wgl ich nie zaksieguja..zobaczymy co zrobia, boje sie ze tych pieniedzy juz nigdy nie zobacze a nie sa to male pieniadze, ale tak to jest jak czlowiek czyta regulamin po fakcie.

Do góry Bottom