>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

SKRAJNY TYP oparty w H2H

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Rządzą tu dwie zasady.
Wyłapanie skrajnych kursów w danej kolejce + spojrzenie w kilka ostatnich head to head danych ekip, czy w większości przypadków typ pokrywa historię meczów. Dodatkowo fajnie, j eśli j est w tym H2H złamanie serii...
Przykładem takiego meczu jest spotkanie piłki ręcznej we Francji:
Tremblay - Paris
Tu handi+ na gospodarza było jedno z najwyższych w danej kolejce (dlatego z chęcią przyglądnąłem się temu spotkaniu), bo za AH+5 buk zaoferował 1,72. Goście w wybornej formie w lidze, ale mnie to nie obchodziło, dostrzegłem, że ich pojedynki są z reguły dość wyrównane.
Ostatnie 5 spotkań przed tą konfrontacją wypadły następująco: 20/04/12 D1 Paris - Tremblay 31:23 16/12/11 D1 Tremblay - Paris 27:26 04/06/11 D1 Paris - Tremblay 28:26 11/02/11 D1 Tremblay - Paris 22:21 11/02/09 D1 Tremblay - Paris 28:27 Wszystkie spotkania w pobliżu remisu. Zachęciło mnie dodatkowo , że seria wyrównanych meczów przerwana została wyraźnym zwycięstwem PSG (więc taki e łamanie serii często trakuję jako &quot;wypa dek przy p racy&quot;). Ostatecznie po niezykle zaciętej walce handi wszedł lekko.
A dziś w koszykówce chińskiej sugerując się najwy ższym wystawionym over w kolejce zagrałem under w meczu Beij ing - Zheijang , ta m historia meczów bardzo mała, ale spokojnie pokrywajaca handi under218,5 po kursie 1,90. Takich przykładów mógłbym podać więcej ... Naturalnie nie wszystko się trafia, ale wygląda to doś ć obiecująco.

Można też sugerowac się tylko H2H...
Zobrazuję to na przykładzie meczu koszykówki jaki miał miejsce:
Liektabelis - Juventus
historia ich meczów przed tym spotkaniem: 16/11/12 BLKG Lietkabelis - Juventus 74:67 12/10/12 BLKG Juventus - Lietkabelis 79:95 06/01/12 LKL Juventus - Lietkabelis 82:79 05/11/11 LKL Lietkabelis - Juventus 84:86 trzy mecze były najmniej over161, zaś ostatni pojedynek to 141 sumy punktów. Bukmacher dał kurs 1,85 za over155,5. Byłem zmotywowany to zagrać, bo seria overów pokrywająca podany kurs była złamana underem z dnia (16/11/12). Ostatecznie było aż 218 punków. Tu też z darzało m i sie przegrywać (minimalnie), ale raczej większość weszła, nie prowadziłem jeszcze statystyk, więc może temat w tym pomoże.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
używam tylko azjany, czyli jakby było o 5 różnicy to zwrot. ale faktycznie, w linku te kursy mocno zmalały, ja puszczałem kupon rano więc jeszcze dobrze na tym wyszedłem.
na dziś pasuje już chyba tylko:
Lyon - Nancy
w doborze poprzez H2H. wszystkie ostatnie 5 meczów (na więcej zwykle nie patrzę) były overowe względem tego co proponuje bukmacher.
ostatni wynik był najniższy 152, zatem należałoby zagrać over152 (na handi azjatyckim), czyli kurs 1,97. Ale skoro jest nadal atrakcyjny kurs 1,81 za zdarzenie over150 zagram tą niższą wartość.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Jako że przedstawiasz tutaj swoje testy, to ja też pozwolę sobie coś tu dorzucić od siebie z ramach testów.

Koszykówka

BEL Oostende - Spirou Charleroi u151,5 @ 1,85 - 1j.
CHN Shanxi - Xinjiand u209 @ 1,95 * - 1j. ⛔
CHN Dong Guan - Beijing u207 @ 1,89 * - 1j. ✅ 1,89j.
CHN Fujian - Jilin u205,5 @ 1,85 * - 1j.
CHN Jiangsu - Shandong u198,5 @ 1,85 * - 1j.
EUR Siroki - Skopje u144 @ 2,05 * - 1j.
EUR Split - Union Olimpija o149 @ 2,01 * - 1j.
ESP Joventut - Estudiantes u158 @ 1,92 - 1j. ⛔
ESP Lagun Aro - Real Madrid o159 @ 1,94 - 1j. ⛔

ESP Murcia - Zaragoza u152 @ 1,94 - 1j. Zwrot 1j.
ISR Maccabi Haifa - Ironi Ashkelon u 160,5 @ 1,88 - 1j.

* - mała liczba meczów H2H

11 meczów jako test na jutrzejszy dzień.

Zainwestowane: 11j.
Wygrane:
Zysk/strata:

Przyznam szczerze że taka metoda gry wydaję mi się bardzo ciekawa i bardzo liczę na jej powodzenie.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Nie bardzo rozumiem jak chcecie się sugerować H2H ponad 2 lata wstecz.
Przecież były inne składy, inna forma... wszystko było inne.
Sugestia skrajnych kursów w danej kolejce brzmi obiecująco.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
P 1

patryy

Użytkownik
W jaki sposób wyszukujecie mecze jeśli można wiedzieć, bo chciałbym też to przetestować a nie mam aż tak dużo czasu żeby analizować każdy mecz po kolei.
pozdrawiam

P 1

patryy

Użytkownik
patryy zastanów się... analiza meczy poprzez h2h ?
No tak tylko że to bardzo czasochłonne tak analizować każdy mecz po kolei, myślałem że są chociaż jakieś wspomagające stronki które podadzą jakieś propozycje meczy, duże handicapy na którąś z drużyn czy coś w tym stylu.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Gdzieś już kiedyś ktoś napisał, że nie ma skutecznego sposobu na buka.
Trzeba być elastycznym, można sugerować się tego typu podpowiedziami, ale dobierać zróżnicowane typy.
Co raz bardziej zaczynam w to wierzyć.

dobry typ (value?) + odpowiednie stawkowanie + kursy nie grają + czasami progresja = szansa na ogranie buka

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
voic3d czyli generalnie valuebety + dobre oszacowanie tego valuebeta
bo co z tego że ktoś znajdzie sobie jakieś value, ale źle je oszacuje...

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Chyba tak.
Wczoraj czymś takim była Roma, na dziś to Standard Liege i jeszcze bym pokładał nadzieję w Phoenix Suns - Los Angeles Clippers (Słoneczka +9,5) po kursie 1.58.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Ja naszczęscie nie poszłem za tym &quot;value&quot; większości i zagrałem 2 DNB na Standard dosyć ostro.

Dlaczego ? Mecz odwiecznych rywali w Belgii. Bojowe nastawienie Bruggi na ten mecz (prasa aż huczała od wypowiedzi zawodników i trenerów). Do tego małe problemy są na lini kibice - klub jeśli chodzi o Standard.

Mecz ciekawy, wynik zadowalający, Bruggia wygrywa 2-1 (edit. 3-1. Bacca w samej końcowce trafia na 3-1). Fajnie się oglądało przy belgijskim browarze.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Na tym przykładzie zobaczyłem jak buki manipulują graczy. Bukmacherzy dokładnie wiedzieli o sytuacji dt. tego meczu, a mimo tego kurs na Standard tylko 1,80. Aż szkoda że nie grałem czystej 2, ale narzekać nie mogę.

Do góry Bottom