B 0 b0n0v0x Użytkownik Marzec 13, 2013 #1 witam na jednej stronce podaja typ na zakład typu "SP" od czego ten skrót?! sporo grzebałem i nigdzie nie moge tego znalesc ????
witam na jednej stronce podaja typ na zakład typu "SP" od czego ten skrót?! sporo grzebałem i nigdzie nie moge tego znalesc ????
T 7 tez_cos_dodam Użytkownik Marzec 14, 2013 #2 Starting Price - kurs poznajemy w momencie rozpoczęcia wyścigu
B 0 b0n0v0x Użytkownik Marzec 16, 2013 #4 suma punktów raczej nie pasuje, bo jakby rzeczywiscie była to podaliby konkretna liczbę pktów z kolei Starting Price nie bardzo rozumie, bo ja mam podane kursy na tego rodzaju typy
suma punktów raczej nie pasuje, bo jakby rzeczywiscie była to podaliby konkretna liczbę pktów z kolei Starting Price nie bardzo rozumie, bo ja mam podane kursy na tego rodzaju typy
9,1K edi8 Forum VIP Marzec 16, 2013 #5 witam na jednej stronce podaja typ na zakład typu "SP" od czego ten skrót?! sporo grzebałem i nigdzie nie moge tego znalesc ???? Kliknij aby rozwinąć... Podaj bliższe informacje: dyscyplina/bukmacher itd. lub podaj link
witam na jednej stronce podaja typ na zakład typu "SP" od czego ten skrót?! sporo grzebałem i nigdzie nie moge tego znalesc ???? Kliknij aby rozwinąć... Podaj bliższe informacje: dyscyplina/bukmacher itd. lub podaj link