>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Skoki Trondheim 08.03.2012 [HS140]

Status
Zamknięty.
kamil_gks 22

kamil_gks

Użytkownik

Punkt konstrukcyjny : 123m
Rekord: SKLETT Vegard Haukoe - 145m
(2008-01-03)
Punkt sędziowski: 140m
Miasto Trondheim

Pozwoliłem sobie założyć temat bo skoki juz dzisiaj a na forum cicho. Mam 3 fajne typy, zobaczymy co z tego bedzie.
Zniszczoł - Murańka ( kwalifikacje) 1 @ 1,45⛔
Myśle, że Olek zaprezentuje tu sie duzo lepiej od Klimka, Wczoraj podczas treningu wypalil jak armata i lądowal na 135 metrze! Co prawda przy dobrych warunkach, ale z niczego to sie nie wzielo. W wywiadach Olek podkreśla, że jest to jego skocznia i czuje sie tu bardzo dobrze. Zdobyl tu pierwsze podium w PK i myśle że dzisiaj zdobedzie pierwsze punkty PŚ i powalczy o wysoką lokatę.

Ito - Morgenstern (konkurs) 1 @ 1,40 ✅
Typ na japończyka który jest w wyśmienitej formie i wg mnie dzisiaj jeden z kandydatów do zwyciestwa. Skacze dobrze i walczy do końca o podium w generalce. Morgi ostatnio lepiej, ale do Ito mu brakuje.
Bardal TOP3 @ 1,60⛔
Lider klasyfikacji generalnej, u siebie w formie. Myśle, że razem z Ito będą walczyć o 1 miejsce bo to oni ostatnio prezentuja sie najlepiej. Bardal będzie chciał za wszelka cene wygrać &quot;u siebie&quot; i powiekszyć przewage w klasyfikacji.
Mam nadzieje, że dzisiaj będzie świetna pogoda do skakania i warunki nie będą przeszkadzać. Wtedy widze bardzo duze szanse tych 3 typów.​

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wczoraj odbył się tylko 1 trening,dziś planują jedną serię treningową,kwalifikacje i konkurs.Wczoraj wiatr był trochę zmienny,aczkolwiek nie przekraczał 2 m/s. Zobaczymy jakie dziś będą warunki,ale jeśli w miarę równe to moje propozycje na wieczór wyglądają następująco:

Stoch TOP 6@2,30 Bwin✅✅6

Niektórzy zaczynają twierdzić,że Kamil już się wypalił w tym sezonie. Zapominają jednak,że ostatnie konkursy to notorycznie złe,a czasem wręcz fatalne warunki przy jego skokach. Ile może trwać taka czarna seria? Moim zdaniem może się skończyć już dziś ????

Bardal-Schlierenzauer: Bardal @1,60 Bwin✅✅4-11

Bardal niesamowicie trzyma równą,bardzo wysoką formę od samego początku PŚ. Nie widać najmniejszych oznak jej wyparowania,nawet na treningach skacze zawsze daleko,czego przecież robić nie musi. Gregor chyba trochę rozregulowany,myślę że to głównie przez konkursy w Vikersund gdzie nie potrafił oddać dobrego skoku. Pytanie czy ostatnie treningi na mniejszych skoczniach coś mu pomogą? A czy jeśli pomogą,to czy na tyle żeby być przed Bardalem w konkursie? Nie sądzę.

I jeszcze mała tasiemka z ziemniaka:

Ito-Koch: Ito @1,30✅
Freund-Koivuranta: Freund @1,37✅(mimo upadku Freund lepszy o 0,8:cool:)
Koudelka-Wank: Koudelka @1,30✅
Velta-Nuemayer: Velta @1,35✅
Stoch TOP 10 @1,55✅
ako: 4,25 Milenium
✅✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom