>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

... skoki narciarskie ...

domel 49

domel

Forum VIP
ja na skoki stawialem tylko w naziemnych bukach takich jak prof czy sts w necie jakos skokow nigdy nie stawialem ale napewno tez cos tam znajdziesz ???? jesli chodzi o te naziemna to jest dosc ciekawa oferta...

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam ;-)

Tak jak kolega Domel wspomniał w poście wyżej,zależy jaki bukmacher.... czy naziemny czy internetowy.
Jeśli chodzi o internetowego to:
Polecam Betgun - bardzo dużo zakladów jeśli chodzi o skoki :!:,wysokie kursy :!: Nic Tylko Grać :!:

pozdro ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Również polecam Betgun, a odradzam Bwin - tam mają kiepską oferte ????
Ale w naziemnych też jest dużo typów na skoki ????

B 0

betonixx

Użytkownik
Ja polecam naziemnych buków gdyż dużo wcześniej jest oferta niż u internetowych. Raz spojrzałem na oferte expekta w parach byli skoczkowie którzy zajeli np 6 i 7 miejsce w kwalifikacjach do tego konkursu.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ja polecam naziemnych buków gdyż dużo wcześniej jest oferta niż u internetowych. Raz spojrzałem na oferte expekta w parach byli skoczkowie którzy zajeli np 6 i 7 miejsce w kwalifikacjach do tego konkursu.
Internetowe buki mają to do siebie (przynajmniej wg moich obserwacji), że one wystawiają oferty na skoki np. na pojedynki to tylko na takie gdzie jest zawodnik kontra zawodnik, którzy są mniej więcej na tym samym poziomie a co za tym idzie kursy są w proporcjach 1.80-1.90 do 1.80-1.90, a w naziemnych masz np. lidera z 4, i wtedy jest kurs na lidera 1.40, a to jest o wiele lepsze bo jest większa pewnośc, że wejdzie ????

Do góry Bottom