>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki narciarskie 2013/2014 - MŚJ w Val di Fiemme

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP

Przed nami Mistrzostwa Świata Juniorów w skokach narciarskich. Reprezentacja Polski do Włoch udała się w następującym składzie: Klemens Murańka, Krzysztof Biegun, Jakub Wolny, Aleksander Zniszczoł, Przemysław Kantynka.
Po trzech treningach, w których dominowali Polacy mamy spore apetyty nie tylko na złoty medal drużynowy, ale i na te indywidualne.
Program zawodów:
Czwartek
17:00 MŚJ Val di Fiemme seria próbna
18:00 MŚJ Val di Fiemme konkurs indywidualny
Piątek
18:00 MŚJ Val di Fiemme oficjalny trening
Sobota
17:00 MŚJ Val di Fiemme seria próbna
18:00 MŚJ Val di Fiemme konkurs drużynowy​

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
MŚ Juniorów:
Nie ma założonego tematu,więc pozwolę sobie tutaj umieścić typy.
Murańka vs Zniszczoł |1| kurs:1,70✅
Wszystko wskazuje na to,że między Klimkiem,a Olkiem rozegra się w tym roku walka o złoto_Obaj na treningach praktycznie tak samo.W głównym konkursie stawiam jednak na Murańke.Klimek pokazywał dobrą dyspozycję w PŚ,zajmował przyzwoite miejsca.Uważam go w tym momencie za lepszego zawodnika i myślę,że on będzie lepszy od Zniszczoła.
Biegun vs Maeaettae |2| kurs:2,10⛔

Nie wiem jak STS wpadł na to,że tu Krzysiu jest faworytem.Fin lepszy na ostatnich treningach,pokazywał się ostatnimi czasy z na prawdę dobrej strony w PŚ i skakał od Bieguna lepiej.Dla mnie para 60/40 na korzyść Fina więc stawiam w tym pojedynku właśnie na niego.
Wolny vs Tollinger |1| kurs:1,32✅

Polak lepszy na treningach odpowiednio o 2,5 i 3,5m.Myślę,że w konkursie nie wiele się zmieni.Wolny to trzeci w kolejności jeśli chodzi o naszych zawodników.Do tej pory wygląda dobrze,może powalczy o top 6.W każdym bądź razie z Austriakiem przegrać nie powinien.
Bukmacher:STS

pezio 33,7K

pezio

Użytkownik
STS wystawił kilka ciekawych par na dzisiejszy konkurs.
Murańka v Zniszczoł 1 @1,55
Na treningach obaj bardzo podobnie, głowni faworyci bukow w dzisiejszym konkursie jednak ja tutaj widze spokojne zwyciestwo Klimka. Zniszczoł to mistrz treningow, w konkursach spala sie jak fix, pokazał to wielokrotnie, ostatnio na Uniwersjadzie i w Zakopcu.
Biegun v Maeaettae 1 @1,4
Krzysiek dzisiaj jak na moje powalczy o podium. U niego wprost przeciwni jak u Zniszczoła -treningi traktuje jako typowy skok testowy, spina sie na głowne zawody. W trenach 2 razy lepszy Polak, 2 razy Fin. Jarkko pokazał sie z niezłej strony w PŚ ale on zdecydowanie woli wieksze skocznie. Biegun ma spore rezerwy, Fin bedzie walczyl max o pierwszą 10.
Bradatsch v Greiderer 1 @1,5
W treningach 3-1 dla Bradatscha. Niemiec może dziś namieszać, prezentuje sie tutaj bardzo dobrze. W tym roku był już najlepszy na tej skoczni w zawodach Alpen Cup. Prezentuje lepszą forme niz Austriak.
Transmisja od 18.00 w Eurosport 2 badz Rai Sport 2

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom