>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Skoki - Lillehamer 2-3.12.2006r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zapraszam do podawania swoich typów wraz z analizami do konkursów w skokach w Lilehamer ;)

Mam nadzieję, że tym razem zawody będą na wysokim poziomie ????

W 2

wislak

Forum VIP
Na skutek silnego wiatru i zbyt wysokiej temperatury powietrza trening rozpoczął się z czterogodzinnym opóźnieniem.

Szkoda gadac :/ mi sie cos wydaje ze przez te anomalia pogodowe z roku na rok bedzie coraz trudniej przeprowadzac zawody i sie do hal przeniosą. ;/ Znow w skandynawii i zas zwalony konkurs sie zapowaida :/

I trening:

1. 16-letni Schlierenzauer (139 m)
2. Tom Hilde (136,5 m)
3. AdaŚ 133.5 m
12. Lappi
17. Stoch
33. Mateja
55. Hula ????

W 2

wislak

Forum VIP
Ło kurde
Rewelacja letniego sezonu (przypomina mi troche Morgiego) 16 letni Schlierenzauer wygral kwalifikacje skokiem 140 m i rekord skoczni!
Małysz drugi.
Powiem szczerze ze Austriacy od lat maja młodziez utalentowaną, ale Morgi i Schlier to juz wogole super gracze. 16 lat i taka klasa! Mysle ze moze sie liczyc juz za rok, a w tym sezonie namieszac w punktach :spokodfhgfh:
A co do Małysza. Po raz któryś pokazuje ze ma klase i mi sie cos wydaje ze w tym sezonie jak juz wszyscy o nim zapomnieli to sie moze obudzic i wygrac kryształową kulę! OBY! ???? LEĆ ADAŚ LEĆ. ????

Awasowali takze inni Polacy:

Kamil Stoch (124,5 m; 115,7 pkt. - 17. miejsce), wracający do kadry Robert Mateja (114 m; 94,8 pkt. - 45. pozycja) oraz mający zagwarantowany udział 12. w klasyfikacji PŚ, Stefan Hula (115 m; 92,6 pkt. - 52. miejsce).

Co do Huli to mi sie wydaje ze te wtedy 12. miejsce to fux byl :jezora: Wiatr i tyle. Kw i trening teraz to pokazuja chyba

cerber 2

cerber

Użytkownik
Ale szkoda Adasia w tym pierwszym skoku ale to wszystko przez ten zeskok krzywo jak ***.A co do Schlierenzauera to teraz moze namieszac a na drugi rok raczej zgasnie ewentualnie jeszcze w pozniejszym wieku moze zrobic powazna kariere.Teraz ci wszyscy sponsorzy itp. to go przygniecie.Podobnie bylo po igrzyskach z Ammanem ale teraz zaczal studiowac i prosze juz zwyciestwo.No ale mysle ze jutro Adaś pokaze ???? ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom