>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Skoki - Engelberg 16.12.2006 - 17.12.2006

Status
Zamknięty.
daimler 14

daimler

Forum VIP
Więc może coś na temat typów na dzisiejsze skoki :wink:

Wszystkie zdarzenia pochodza z Expekt

Jernej Damjan - Andreas Kofler 2 1.45 ✅ :jupi:

W tej rywalizacji moim zdaniem stawiałbym na Młodego Kolfera, jest to moj ulubiony skoczek , dysponuje piekielnym odbiciem i wiekszymi predyspozycjami niz Damjan.Mimo że Andreas zajmuje dopiero 24 miejsce w klasyfikacji a jego rywal Jernej Damjan 19 , to ten pojedynek spokojnie powinien wygrac.Mysle ze to juz czas by sie przebudził i pokazał na co go stac :wink:

Primoz Pikl - Martin Koch 2 1.60 ✅ :jupi:

Expekt wystawił kolejna pare do pojedynku, zaś mamy pojedynek słoweńsko -austryjackio. Koch jest bardziej utalentowanym zawodnikiem i ma wieksze mozliwosci, w ubiegłych sezonach miał przebłyski i stawał nawet na podium :!: Obaj skoczkowie sa bliko pierwszej 15-stki Pucharu Świata i rywalizuja by sie tam dostac, w tym pojedynku stawiam na Martina Kocha .

Adam Malysz - Andreas Kuettel 1 1.55 ✅ :jupi:

Adam bardzo dobrze czuje sie na tej skoczni .W sesjach kwalifikacyjnych i treningowych miał znacznie lepsze wyniki od Szwajcara.Kuettel nie zachwycał w treningach nei pokazał nic nadzwyczajnego , no może w pierwszym treningu gdzie był 2 a pozniej to juz daleko ... jak na niego. Mysle ze mozna postawic na Adama :wink:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
A.Jacobsen-D.Vassiliev 1 1.58 ✅ ???? :jupi:

Na dzis popatrzylem sobie troche w oferte bg i zobaczyłem moim zdaniem fajny typek.Jacobsen objawienie troche sezonu Vassilliev juz jest znanym zawdodnikiem lecz Norweg w tym sezonie zajmuje o wiele lepsze pozycje od Dimitija w generalce zajmuje lepsza pozycja a w kwalifikacjach był bardzo wysoko sadze ze ten pojedynek ma naprawde spore szanse wejscia patrzac na ostatnie wyniki.

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Adam Małysz TOP 3 2,55 ???? ????

Postanowiłem postawić typ na to że Adam znajdzie sie w pierwszej trójce. Mam wiele powodów aby tak sadzić. 2 miejsce w kwalifikacjach, to znaczy że Małysz jest w formie. Na treningach zajmował miejsce w czołówce. Jak dla mnie to wystarczy ????
Jeszcze tylko wiatr pod narty i bedzie oki :]

Już po pierwszej serii straciłem nadzieje a tu Adam w drugiej serii 134 metry i z 9 na 3 miejsce skoczył :] ???? ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Uważam, że dobrym typem na to będzie Małysz w pierwszej trójce, ponieważ Adaś jest w dobrej formi, może nawet w tym roku powalczyć o Kryształową Kule. W kwalifikacjach skoczył całkiem nieźle więc licze, że nasz Gwiazda nawet wygra ten komkurs ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
I pięknie Adaś 3, następnym razem powtórka z rozgrywki tylko Małysz będzie wyżej ;) Szkoda, że Bachleda tak pechowo na 31ym miejscu.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam ! dziś 2-gi konkurs wiec typki czas zapodać :wink:

Tym razem wszystkie zdarzenia pochodza z oferty Betgun

T.Morgenstern- miejsce-wyższe/niższe: 12,5 1 1.48 ✅ :jupi:

Ładny kurs na młodego Austryjaka,wczoraj konkus nie wyszedł mu ale w dzisiejszej seri treningowej pokazał ze potrafi dobrze skakać, mysle ze dzisiaj bedzie w pierwszej 8-mce konkursu i typek ładnie wejdzie :wink: Jest to bardzo utalentowany zawodnik i pewnie nei zapomniał jak sie skacze i dzis to pokaże :!: Obecnie zajmuje 8-smą pozycje w klasyfikacji PŚ i traci 3 pkt do swojego rodaka Loitzla a takze kilka pkt do Małysza, wiec dzisiaj jest szansa na awans :wink:

J.Janda- miejsce-wyższe/niższe: 12,5 1 1.78 ✅ :jupi:

Przy tym typie troszke zaryzykuje ale według mnie statystyka procentowa na ten typ rozklada sie 60% - 40% na korzyść Jandy.Wczoraj dość poprawnie oddał swoj pierwszy skok,zabrakło metrow ale notami za styl nadrobił. W 2 seri zabrakło szczęscia, słaby wiatr i ostatecznie daleka pozycja. Mysle ze jak dzis warunki beda dla wszystkich dobre,albo porównywalne to Janda spokojnie w pierwszej 10 bedzie :wink:

A.Kuettel-D.Vassiliev- kto lepszy 1 1.60 ✅ :jupi:

Ładny kurs na Szwajcara :wink: Kuettel dobrze zaczoł ten sezon. Skacze u &quot;siebie&quot; wiec mysle ze powlaczy o pierwsza 5-tke tego konkursu. Vassiliev skacze dobrze w tym sezonie, na tej skoczni dobrze sie czuje ,ale brakuje mu dwóch dobrych skoków.... Ciekawa rywalizacja i typ ryzykowny troszke. Jednak stawiam na Szwajcara :wink:

B.E.Romoeren-V.M.Lindstroem- kto lepszy 1 1.50 ✅ :jupi:

W tym pojedynku stawiam na Norwega, na tej skoczni spisuje sie lepiej od Fina,wczoraj Romoeren pokazał sie z dobrej strony w konkursie zajmując 8 pozycje a Lindstroem zajął 23 lokate. Romoeren skacze równiej i ma wiekszy potencjał dlatego stawiam na Norwega :wink:

No wystarczy :wink:

pozdro ????

-------------------------------------
edit: i zaś 100% skuteczności ! tak ma byc ????
daimler

lordrobo 0

lordrobo

Użytkownik
Ja dodam jeszcze mój typek.

Inny niż(G.Schlierenzauer)- zwycięzca kurs ładny 1.7

Nie wierze, że szesnastolatek będzie ciągle wygrywał. Do tego potrzeba doświadczenia, siły psychicznej oraz fizycznej, zwłaszcza, że jest nacikany. Wczoraj wygrał, dzięki drugiemu skokowi, którym wszystkich zdeklasował, ale wdług mnie dzis tak nie będzie.
Obstawiam miejsca 3-5.

Prosze o odniesienie się do mojego typu ;-)

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Na dzisiejszy konkurs w Engelbergu takie typki zapodam . Niestety na Bwin.com nie ma takiej oferty jaka ma Daimler w Betgun ale coż coś zawsze sie znajdzie :]Ale nie bede tutaj nudził a wiec takie typy :

Zwycięzca grupy
1.)Thomas Morgenstern (AUT) 3.05
2.)Arttu Lappi (FIN) 3.15
3.)Andreas Kofler (AUT) 5.00
4.)Janne Ahonen (FIN) 5.50
5.)Jakub Janda (CZE) 6.00

Moj typ: Thomas Morgenstern 3,05 ⛔

Dzisiaj bardzo ładnie skoczył na trenningu i myśle że dzisiaj bedzie w 5.

Head-to-Head T. Morgenstern/A. Lappi 1 1,80 ✅

Drugi tym znowu na typ na T. Morgensterna bo czuje że dzisiaj powymiata wtam na górze w czołówce ;-) Morgenstern był wczoraj 10 a Lappi 11. Kolejna gwizda sie rodzi Jak wszyscy zawodnicy tacy jak Ahonen, Janda małysz odejdzie i reszczta starych gwiazd to właśnie Thomas. Morgenstern bedzie tam rządził :mrgreen:

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Adam Małysz w dzisiejszych kwalifikacjach zajął 19 miejsce, Do turnieju zakfalifikował sie również Marcin Bachleda uplasował sie na 41 miejscu. Pierwsze miejsce zajął Andreas Kuettel. Drugie Anders Jacobsen a trzecie Jakub Janda ;-)

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam :wink:

Tak wyglada Klasyfikacja Pucharu Świata po dzisiejszych konkursach :

Dobre wystepy Małysza dały mu awans na 5 miejsce :wink:

Please block this topic 8)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom