D 0 drwal22 Użytkownik Październik 5, 2014 #1 Siema mecz e się skończyły (zakłady live) a ja nadal nie wiem czy wygrałem czy nie kiedy pokazą się mam nadzieję zielone krzyzyki po meczach?
Siema mecz e się skończyły (zakłady live) a ja nadal nie wiem czy wygrałem czy nie kiedy pokazą się mam nadzieję zielone krzyzyki po meczach?
1,3K josef39 Użytkownik Październik 5, 2014 #2 nie wiem czy wygrałem czy nie Kliknij aby rozwinąć... to nie możesz sam sobie sprawdzić w sieci tylko czekasz na krzyżyki i zakładasz temat?
nie wiem czy wygrałem czy nie Kliknij aby rozwinąć... to nie możesz sam sobie sprawdzić w sieci tylko czekasz na krzyżyki i zakładasz temat?
59 buk-katowice Użytkownik Październik 7, 2014 #4 ???? ... rozumiem że można być nowym ale rany trochę wysiłku w stronę ruszenia własnym mózgiem
9,1K edi8 Forum VIP Październik 7, 2014 #5 ???? ... rozumiem że można być nowym ale rany trochę wysiłku w stronę ruszenia własnym mózgiem Kliknij aby rozwinąć... Trudno ruszać czymś, czego się nie posiada :razz:
???? ... rozumiem że można być nowym ale rany trochę wysiłku w stronę ruszenia własnym mózgiem Kliknij aby rozwinąć... Trudno ruszać czymś, czego się nie posiada :razz: