Witam!!! Poszukuje adresów do sklapów z tanimi oryginalnymi koszulkam piłkarskimi. na allegro koszulki mozna dostać za 60 zł bez wysyłki. jak możecie to podajcie jakieś inne adresy:jezora:
Witam!!! Poszukuje adresów do sklapów z tanimi oryginalnymi koszulkam piłkarskimi. na allegro koszulki mozna dostać za 60 zł bez wysyłki. jak możecie to podajcie jakieś inne adresy:jezora:
a koszulki NIKE z allegro za 60zł mają wszystkie metki. chodzi mi o cos podobnego bo na tych koszulkach z allegro strasznie drogo wysyłka wychodzi bo 50% ceny koszulki
Panowie a ja mam inne pytanie. Nie wiecie gdzie kupić jakieś okolicznościowe koszulki na EURO 2008 ? nie chodzi mi tutaj o zwykłe tshirty reprezy. Na MŚ 2006 pamiętam były takie fajne z różnymi okolicznościowymi śmiesznymi tekstami , grafikami, logami itd a teraz na allegro ledwie 2-3 widziałem ale nie bardzo mi sie podobaja xD
tanie koszulki to fatałaszek w Białym ???? koszulki sprowadzane z zagranicy oryginalne dresy bluzy stroje czapki itd. koszulke możesz kupić od 10 do 50 zł ???? http://www.fatalaszek.pl strona jest beznadziejna i nic sie z niej nie dowiesz specjalnie