>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sklep z akcesoriami do pokera

pele69 3

pele69

Użytkownik
Witam

Jak myślicie czy takowy sklep internetowy miałby szansę przetrwania? Mam 30 tys. zł do zainwestowania i zastanawiam się właśnie nad otwarciem takie sklepu. Boom na pokera jest duży, pytanie brzmi ile to będzie trwało.

1) Oprócz sprzedaży artykułów w sklepie dochodzi oczywiście allegro.
2) może istniałaby możliwość podjęcia współpracy z bukkmacherami lub poker
roomami.
3) coraz więcej w Polsce turniejów oficjalnych i mniej oficjalnych. Można by pomyśleć o nagrodach dodatkowych w takich turniejach.

A stuffu jest coraz więcej. Karty, walizki, stoły, całe zestawy, krążki dealera automatycznie odliczające czas blindów, ksiązki itp itd.

Może istniałaby możliwość grawerowania na produktach czy to nazw czy loga ewentualnych firm zamawiających towar.

Myślicie, że mimo dużej konkurencji ( jednak nie ma w Polsce firmy zajmującej się wyłącznie sprzedażą artykułów do pokera) jest szansa na utrzymanie się na rynku? Macie może jakieś sugestie? Oczywiście towar pochodziłby z dalekiego wschodu ;]

pele69 3

pele69

Użytkownik
Nikt się nie wypowie w temacie? Nikt nie ma własnej opinii na ten temat? Zależy mi na waszych sugestiach, w końcu kto jak nie wy będzie w stanie powiedzieć coś na temat ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
Sam kiedys szukalem polskiego sklepu z tego typu akcesoriami, ale znalazlem jeden sklep ktorego oferta byla daremna i podziekowalem, wygladalo to wszystko conajmniej nie ladnie. Piszesz o konkurencji an polskim rynku, wedlug mnie takowej nie ma. Czy jest zapotrzebowanie? Ciezko powiedziec, moze rzeczywiscie popularnosc pokera w polsce rosnie ale rzad robi problemy a do tego pojawia sie pytanie czy ludzie grajacy w pokera online beda chcieli kupywac jakies ciuchy. Jak dla mnie jesli podejdziesz do tego w profesjonalny sposob i w twojej ofercie beda ladne/ciekawe produkty to masz szanse osiagnac. Jest wiele fajnych rzeczy w ktore ubieraja sie najweiksze gwiazdy pokera i sam bym takie cos kupil ale niestety nie sprowadze.
Pozdrawiam i zycze powodzenia

pele69 3

pele69

Użytkownik
A jakieś sugestie, merytoryczne info? Jeśli chodzi o konkurencje to głównie sklep E-play, z tym, że ceny u mnie mogłyby być spokojnie 20-40% tańsze w zależności on rodzaju asortymentu. Do tego więcej towaru u większe jego zróżnicowanie.

Do góry Bottom