>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Skan dowodu

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Chcę założyć konto w bwin. Pytanie: kiedy musze wysyłać temu bukmacherowi skan dowodu tożsamości? (tzn. przy jakich okazjach)

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 1,2K

kukla

Forum VIP
Chcę założyć konto w bwin. Pytanie: kiedy musze wysyłać temu bukmacherowi skan dowodu tożsamości? (tzn. przy jakich okazjach)
Przy pierwszej wypłacie. Chyba każdy musi okazać niezależnie od wypłacanej kwoty.
O sprawdzaniu przy rejestracji u nich, jeszcze nie słyszałem ale być może robią to wyrywkowo.
:spokodfhgfh:

ester 87

ester

Użytkownik
Wyślij od razu, bo ta weryfikacja trochę trwa. Jak wyślesz dopiero przy wypłacie to potem będziesz czekał na kasę z 10 dni...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
nie robią tego wyrywkowo. zawsze u kazdego sprawdzają tożsamośc
U każdego wypłacającego - a to różnica.
Tylko bonusów tam nie ma specjalnych więc i przegyrwać czegoś do innego buka nie ma jak.

Wyślij od razu, bo ta weryfikacja trochę trwa. Jak wyślesz dopiero przy wypłacie to potem będziesz czekał na kasę z 10 dni...
Fakt. Weryfikacja u nich należy do jednej z najgorszych (czyt. najwolniejszych).

MaciekLeo - skanu nie wysyłasz drogą mailową tylko wchodzisz w swoje konto, następnie w wypłaty i po prawej klikasz w &quot;Wykonaj upload&quot;

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Ale problem w tym, że dowodu jeszcze nie mam (jestem pełnoletni), wyrobienie trwa miesiąc, poza tym pierwsza wypłata to kwestia kilku miesięcy. Mogę skan uploadować dopiero przy pierwszej wypłacie?

Otrzymane punkty reputacji: +10
K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ale problem w tym, że dowodu jeszcze nie mam (jestem pełnoletni), wyrobienie trwa miesiąc, poza tym pierwsza wypłata to kwestia kilku miesięcy. Mogę skan uploadować dopiero przy pierwszej wypłacie?
No przecież to napisałem :|
Jeśli wyślesz wcześniej to przy wypłacie nie będziesz musiał czekać...
ale to nie znaczy, że musisz to zrobić zaraz po rejestracji.

Spokojnie możesz zakładać konto :spokodfhgfh:

Do góry Bottom