>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skan dowodu

D 6

daniel_2b

Użytkownik
Witam
Slyszalem ze bukmacherzy prosza o skany dowodow osobistych
Troche sie boje wysylac cos takiego,dlatego powiedzcie,czy mgoe zamazac zdjecie,a wlasciwie oczy,oraz czy moge zamazac podpis?Zeby bukmacherzy nie mogli potem wykorzystac tego dowodu do zlych celow?
Czy takie zamazanie twarzy,oraz podpisu,nie spowoduje ze moj skan dowodu zostanie&quot;odrzucony&quot;?

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Zamazanie jest tu najbardziej idiotycznym rozwiazaniem :p Zgodnie z kodeksem prawa Paragraf ble ble ustawy o ble ble Osoba pośrednia (tj bukmacher) nie moze wykorzystywac danych osobowych ) w tym wypadku dowodu) do celów marketingowych bądz innych nie zgodnych z prawem.

Tak wiec opanuj i wyslij :p

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
wysylasz im po to skan dowodu zeby wiedzieli czy na koncie gra osoba za ktora sie podaje...kazda ingerencja w kopie dowodu moze spowodowac ze kopie odrzuca, a bwinie na 100%... byo byly takie przypadki ze powiedzieli ze moze to byc proba fałszerstwa jak zobaczyli zamazane w paincie zdjecie

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
no to w takim razie nie ma co kombinowac, tysiace ludzi gra i wysylalo scan documentu i nic im nie zrobili, po za tym , jesli wplacac i wyplacasz przez Mb na 99% nikt od Ciebie nie zechce skanu, przynajmniej ode mnie nie chcial, tylko raz wyslalem bet365 bo bralem udzial w promocji

snap8 12

snap8

Użytkownik
Ja ostatnio wysyłałem do bet365 i zamazałem końcówke PESEL i nr dowodu.
Zweryfikowali pozytywnie ????

M 0

marmolinho

Użytkownik
witam, chciałem sie dowiedzieć, w jaki sposób buki weryfikują dane z dowodu? Maja dostęp do jakiejś bazy danych? Bo jesli nie to mozna latwo zmieniic date urodzenia, prawda? Pytam, bo nie mam 18 lat.

G 46

ghs

Użytkownik
Tak łatwo? To się mylisz.
1. Zdjęcie dowodu to nie zrzut ekranowy, nie jest tak łatwo graficznie podmienić cyferkę, żeby nie było widać różnicy.
2. W numerze PESEL zaszyta jest data urodzenia. Trzeba wiedzieć, jak zmienić PESEL, żeby się zgadzał z datą urodzenia.

M 3

mistrzunio

Użytkownik
a co do tego skanu to musi być dokładny?
mamtelefon mogę zrobić nim zdjęcie ale apartem w telefonie 2 mega pixela to nie wyjdzie super jakość

M 0

marmolinho

Użytkownik
Wlasnie PESEL mozna zmienic, w necie sa algorytmy jak obliczyc cyfre kontrolna. tak samo z seria paszportu itd.
A co do tego zapisu cyfrowego zian to myslicie ze oni to sprawdzaja?

G 46

ghs

Użytkownik
No właśnie, ilu ludzi wie o cyfrze kontrolnej? I wpaść łatwo. OK, Ty akurat wiesz o cyfrze, a o ilu rzeczach jeszcze nie wiesz?

M 3

mistrzunio

Użytkownik
a co do tego skanu to musi być dokładny?
mamtelefon mogę zrobić nim zdjęcie ale apartem w telefonie 2 mega pixela to nie wyjdzie super jakość

Do góry Bottom