>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

skan dowodu

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
jak wysle skan dowodu z dwoma stronami to moze byc jakis przypal ? trzeba cos zamalowac ? bo teraz sa te popularne kredyty na dowod i zeby mi nie zaciagneli kredytu na 3tys kiedy ja wyplace 100zl ;/ moze to sie wydawac smieszne ale kompletnie nie wiem oco kaman i wole miec pewnosc ze nic sie nie stanie..

cerber 2

cerber

Użytkownik
Bukmacherzy nikomu tego nie udostepniają i sami też przekretów nie robia.Oczywiście jezeli jest to ograny i znany buk.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Wszystkie buki, do których wysyłałem skan dowodu, wypłacały mi kasę, po zamalowaniu 2-3 cyfr w numerze dowodu...pesel zostawiałem bo na pesel nic nie zrobią ????

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
i tak będę robił, wolę dmuchać na zimne..
i ten skan to trzeba skanerem yebnac czy mozna cyfrówką fote zrobić ?

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
można też zdjęcie, ale musi być wyraźne...do podejrzanych firm, np. mało znanych poker roomów, dodatkowo robiłem czarnobiałe i nikt się przy wypłacie nie przyczepił ????

L 0

lukas11

Użytkownik
A ja mam takie pytanie:
W jakich przypadkach buki żądają skanu dowodu osobistego ??
I jak proszą o ten skan, w jakiej formie nas informują o tym ??
Czy wysyłają e-maila, dzwonią na podany przy rejestracji telefon czy jeszcze inaczej ??
Bardzo proszę o odpowiedzi ????

L 0

lukas11

Użytkownik
Wszystkie buki, do których wysyłałem skan dowodu, wypłacały mi kasę, po zamalowaniu 2-3 cyfr w numerze dowodu...pesel zostawiałem bo na pesel nic nie zrobią ????
O które 2-3 cyfry chodzi ?? Gdzie są one umiejscowione, bo za bardzo się na tym nie znam, a jak by chcieli ode mnie skan dowodu, to też pasowałoby zamazać te 2-3 cyfry.
Czekam na odpowiedź ????
Edit:
Czy expekt wymaga skanu/ksera dowodu osobistego podczas wypłaty ??

Do góry Bottom