>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skan dowodu osobistego.

L 0

lew

Użytkownik
Witam
Mam takie pytanko
Czy w expekcie przy wypłacie pieniedzy musze przesłac skan dowodu osobistego?

pozdrawiam

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Witam
Mam takie pytanko
Czy w expekcie przy wypłacie pieniedzy musze przesłac skan dowodu osobistego?

pozdrawiam
Zaczyna mnie to irytowac...jeli zadajecie pytanie sprawdzcie czy nie zostalo one ju zporuszone na forum a ta sprawa byla ju zporuszana kilkakrotnie.... bede dawal ostzerzenia za nieumiejetnosc korzystania z forum :p

PS Przy pierwszej wyplacie bedziesz musial wyslac

lucek 250

lucek

Użytkownik
zarówno przy wpłacie do nich jak i wypłacie od nich na swoje konto nikt nie potrzebowal mojego skanu dowodu osobistego. W expekt jest tak iz mozesz wplacic do nich pieniadze ze swojego konta przelewem (przez internet) a oni pozniej mogą ci przelac kase tylko na TO SAMO KONTO z ktorego do nich wplacales..... tak kiedys wyczytalem.....ale tak czy siak - wplacalem i wyplacalem i skanu ani zadnych specjalnych rzeczy nikt nie wymagał ????

lucek 250

lucek

Użytkownik
jezeli opierasz to na wlasnych doswiadczeniach chyba pozostaje mi tylko przypuszczac iz skoro zażądali to musiales duzo wyplacac = duzo wygrywasz ???? gratuluje ???? temat chyba zakonczony jesli o skany chodzi ????

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Sytuacja troche inaczej wygladala kasa na konto byla wplacana karta internetowa a wyplacan na zwykle konto wiec dlatego zaczeli sie moze bulwersowac:]

lucek 250

lucek

Użytkownik
A jaki jest sposob by przelac pieniadze najszybciej? bo mowiac tutaj o karcie internetowej nie masz na mysli zwyklej bankomatowej jaka ja posiadam, lecz jaką? u ktorego z bukmacherow ktorych znasz mozna najszybciej aktywowac kase na koncie?

PS. wlasnie zablokowali mi konto na expekcie i musze przeslac owe skany :/ no ale gram tam juz ponad rok - troche przekombinowalem i chyba sie wkurzyli hehe

Do góry Bottom