>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Składanie długopisów.

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
Witam!
(praca[email protected])
Praca dla Ciebie ! SZUKASZ PRACY NA WAKACJE ! ?
Oferta na dziś SKŁADANIE DŁUGOPISÓW wystarczy wyrazić chęć oraz podaj na jakie dane mają zostać wysłane.
0.44 za szt =440 PLN za 1000szt ! Możliwość 10 tys na tydzień ! Pisz odpowiem na pytania.Co musisz spełniać ! !
krzysiek5680
jak to wszystko wygląda?
(praca[email protected])
witam
1000szt zaliczka 45zł
i wysyłam ty składasz i odsyłasz
co o tym sądzicie?Moim zdanie to oszuści.
Dla zainteresowanych zarabianiem na zakładach bukmacherskich przez internet polecam firmę Expekt.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Witam!
(praca[email protected])
Praca dla Ciebie ! SZUKASZ PRACY NA WAKACJE ! ?
Oferta na dziś SKŁADANIE DŁUGOPISÓW wystarczy wyrazić chęć oraz podaj na jakie dane mają zostać wysłane.
0.44 za szt =440 PLN za 1000szt ! Możliwość 10 tys na tydzień ! Pisz odpowiem na pytania.Co musisz spełniać ! !
krzysiek5680
jak to wszystko wygląda?
(praca[email protected])
witam
1000szt zaliczka 45zł
i wysyłam ty składasz i odsyłasz

co o tym sądzicie?Moim zdanie to oszuści.
ale to Ty możesz pierwszy się wycfanić i zamiast im odesłać te długopisy złożone to opchnąć je gdzieś :-D

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Wyglada to nawet ciekawie i się sam zastanawiam ????
Wpłacasz zaliczkę 45zł i się najwyżej 45zł straci ale zyskać można o ile więcej.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
no wygląda nawet kusząco,
jeżeli to są takie najnormalniejsze długopisy, ze sprężynkami albo i bez, to złożenie jednego to kwestia paru sekund..
ale właśnie pewnie to jakaś podpucha

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
No gdyby wszystko odbyło się tak jak jest napisane w I poście to robota pierwsza klasa na wakacje ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Też się kiedyś nad tym zastanawiałem, niby mam zawsze trochę wolnego czasu i wg zapewnień można na tym nieżle zarobić ale jak jest podane:
zaliczka 45zł i wysyłam
, czyli najpierw trzeba wysłać te 45zł a jaką mam gwarancję, że oni wyślą mi te długopisy do składania.

D 0

daniel999

Użytkownik
Wyslesz im te 45 zl i tyle widziales i slyszales o tej firmie. Po tygodniu przyjdzie policja spisywac zezniania ;) Ale robcie jak chcecie.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Myślę że gdyby miało by coś być nie tak to są dwa wyjścia :
1. Mówią ze wysłali długopisy i zganiaja winę na poczte.
2. Wysyłają długopisy, biorą zaliczkę i mają nas w du**e

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
krzysiek5680 nie oplaca ci sie podejmowac tej pracy po pierwsze nie jest latwo zlozyc 1000 dlugopisow(znudzi ci sie to po 70 sztukach) po drugie wykorzystuja ludzi poniewaz taki dlugopis sprzedadza pozniej po 2,50zl , wiec sam widzisz , ale jesli nie masz lepszej pracy na wakacje to mozesz zaryzykowac , ale ja proponowalbym np. prace na budowie lub wyjazd za granice

U 2

ufo21

Użytkownik
widać ze nikt z was nie słuchał audycji Weissa w jak mówił o długopisach.... to wielka ściema chodzi głównie zeby wpałcić ta kwote firmie i tyle długopisy tak naprawde ktos rozbiera wy je składacie i tak w kółko to sie kręci jak chcecie to poszukajcie sobie tej audycji na stronie radiazet, jesli chodzi o kase to moze i idzie na tym zarobic kto wie ...

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Takie długopisy za 45 zł niech sobie w dupe wkładają ???? to ściema, firmy nie istnieją, wpłacasz, kontakt się urywa... ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Szkoda, to nie będe próbował ale przez chwilę już miałem chęć szukania jakiejś &quot;firmy&quot;

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ja myslalem nad tym rok temu i czytalem duzo opini i wyniklo z tego wszystkiego ze zabieraja kase i tyle ich widziales ????

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Wygląda to tak, że wpłacasz zaliczke, dostaniesz pudło z długopisami, składasz je i odsyłasz a w zamian nie dostaniesz nic. Telefon przestaje odpowiadać, firma znika itd. Inna możliwośc to poprostu mówią Ci, że musisz je sprzedać ????

Do góry Bottom