P 0 pabel1 Użytkownik Październik 26, 2005 #1 co to są single ? i poszukuje polskiej strony z analizami meczy zna ktos ?
42 hubert_23 Forum VIP Październik 26, 2005 #2 singiel to jest pojedynczy mecz spotkanie analizy ??? a dokladniej???? jakie chesz statystyki??
P 0 pabel1 Użytkownik Październik 27, 2005 #3 Szczególnie chodzi mi o to by na stronie była informacja kto w ostatnim meczu dostał czerwoną kartke lub kto ma kontuzje.
Szczególnie chodzi mi o to by na stronie była informacja kto w ostatnim meczu dostał czerwoną kartke lub kto ma kontuzje.
42 hubert_23 Forum VIP Październik 27, 2005 #4 Szczególnie chodzi mi o to by na stronie była informacja kto w ostatnim meczu dostał czerwoną kartke lub kto ma kontuzje. Kliknij aby rozwinąć... Trzeba szukac na stronach klubow nie znam takiej strony. Co do kartek to mozna na xscores.com obserwowac
Szczególnie chodzi mi o to by na stronie była informacja kto w ostatnim meczu dostał czerwoną kartke lub kto ma kontuzje. Kliknij aby rozwinąć... Trzeba szukac na stronach klubow nie znam takiej strony. Co do kartek to mozna na xscores.com obserwowac