trutana
Użytkownik
Witam to mój drugi temat będę grał single na ako pow 3 ( proszę o opinie oczywiście pozytywne , przestrzegam przed mrówkami którzy bedą chcieli was zniechęcić ) ok mecze bedą analizowane bedziemy grać tylko 2 oto krótkie zasady
1) gramy zespoły które o coś grają (np zespoły zagrozone spadkiem )
2) liga nhl - tu jest najwiecej niespodzianek ( najbardziej nieprzywidywalna liga)
3) wiekszości gramy hokej
4) gramy drużynny z pierwszych lig w końcu to profesjonaliści a wiec łatwiej o niespodziankę
teraz jaka stawka
wpłacam 100 na buka bede grał 3 kupony dziennie o ile bedzie w czym wybierać
teraz statystyki skuteczność przy ako pow 3 29% czyli nałtwiej na 100 kuponów 29 musimy trafić żeby mieć zysk minimalny
jeśli uda mi sie osiągnąć zysk na z 100 zł po 100 kuponach bede miał np 400 zł to proszę sobie wyobrazuć gdybyn grał z jednym zerem wiecej ( optymistyczna wersja ) :grin:
ok Gramy
1) gramy zespoły które o coś grają (np zespoły zagrozone spadkiem )
2) liga nhl - tu jest najwiecej niespodzianek ( najbardziej nieprzywidywalna liga)
3) wiekszości gramy hokej
4) gramy drużynny z pierwszych lig w końcu to profesjonaliści a wiec łatwiej o niespodziankę
teraz jaka stawka
wpłacam 100 na buka bede grał 3 kupony dziennie o ile bedzie w czym wybierać
teraz statystyki skuteczność przy ako pow 3 29% czyli nałtwiej na 100 kuponów 29 musimy trafić żeby mieć zysk minimalny
jeśli uda mi sie osiągnąć zysk na z 100 zł po 100 kuponach bede miał np 400 zł to proszę sobie wyobrazuć gdybyn grał z jednym zerem wiecej ( optymistyczna wersja ) :grin:
ok Gramy