>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Single na ako pow 3

trutana 211

trutana

Użytkownik
Witam to mój drugi temat będę grał single na ako pow 3 ( proszę o opinie oczywiście pozytywne , przestrzegam przed mrówkami którzy bedą chcieli was zniechęcić ) ok mecze bedą analizowane bedziemy grać tylko 2 oto krótkie zasady
1) gramy zespoły które o coś grają (np zespoły zagrozone spadkiem )
2) liga nhl - tu jest najwiecej niespodzianek ( najbardziej nieprzywidywalna liga)
3) wiekszości gramy hokej
4) gramy drużynny z pierwszych lig w końcu to profesjonaliści a wiec łatwiej o niespodziankę

teraz jaka stawka
wpłacam 100 na buka bede grał 3 kupony dziennie o ile bedzie w czym wybierać
teraz statystyki skuteczność przy ako pow 3 29% czyli nałtwiej na 100 kuponów 29 musimy trafić żeby mieć zysk minimalny
jeśli uda mi sie osiągnąć zysk na z 100 zł po 100 kuponach bede miał np 400 zł to proszę sobie wyobrazuć gdybyn grał z jednym zerem wiecej ( optymistyczna wersja ) :grin:
ok Gramy

M 56

mariusz201087

Użytkownik
A oto przyklad ze lepiej czasem zalozyc ze faworyt przegra!

AJ Auxerre - Ajax Amsterdam (Typ 1) kurs 2,45
Werder Bremen - FC Twente Enschede (Typ 2) kurs 5.00
Lech Poznan - Manchester City (Typ 1) kurs 5,20
KAA Gent - Sporting Lissabon (Typ 1) kurs 3,00
Odense BK - BSC Young Boys Bern (Typ 1) kurs 2,7

a to link do wygranego zakladu..
http://www.bet-at-home.com/top10BetDetail.aspx?ID=2610
Taką odp dostałem na mój system i choć mój system się sprawdza Twoje granie ma również racje bytu. Podpowiem Ci jeszcze że u mnie przegrane kursy sa własnie w okolicach 3 zl a mam ich 33%:razz:

M 56

mariusz201087

Użytkownik
A oto przyklad ze lepiej czasem zalozyc ze faworyt przegra!

AJ Auxerre - Ajax Amsterdam (Typ 1) kurs 2,45
Werder Bremen - FC Twente Enschede (Typ 2) kurs 5.00
Lech Poznan - Manchester City (Typ 1) kurs 5,20
KAA Gent - Sporting Lissabon (Typ 1) kurs 3,00
Odense BK - BSC Young Boys Bern (Typ 1) kurs 2,7

a to link do wygranego zakladu..
Taką odp dostałem na mój system i choć mój system się sprawdza Twoje granie ma również racje bytu. Podpowiem Ci jeszcze że u mnie przegrane kursy sa własnie w okolicach 3 zl a mam ich 33%:razz:
Sorki troche wprowadziłem cie w bład bo jakaś cześć z tych 33 % procent to remisy no ale kurs też jest powyżej 3;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie rozumiem tytułu tego Twojego wątku:
bo albo grasz single albo ako ( bo ako to minimum 2 zdarzenia ) ???
Zapewne jesteś nowicjuszem , więc Ci wytłumaczę że skrót ako oznacza:
akumulowany kurs ogólny i jego wartość czyli wysokość, powstaje jako iloczyn składowych.
A iloczyn to wynik mnożenia....
Może nie byłeś na tej lekcji z powodu choroby lub wagarów, więc uzupełnij braki:
http://www.math.edu.pl/mnozenie-dzielenie
Pzdr.
edi8

trutana 211

trutana

Użytkownik
no fakt - korekta gramy single na kurs pow 3 kolega mariusz ładnie nam tu sypnoł przykładami
przykład wczoraj NHL Washington - Floryda na 2 kurs coś koło 4 oczywisćie weszło

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
u mnie przegrane kursy sa własnie w okolicach 3 zl
Przyjmij do wiadomości, że kursy są wartościami niemianowanymi więc nie istnieją kursy 3zł a jedynie 3....
Dopiero kurs pomnożony o stawkę za jaką gramy daje ew. wygraną, którą można wyrazić w granych jednostkach np. w zł, € czy $ .
Pzdr.
edi8

trutana 211

trutana

Użytkownik
podam fajny przykłąd mamy dwóch graczy pan X stawia na faworytów po kursie 1,25 pan Y gra przeciw niemu po kursach średnio 5
Pan X 10 kuponów po 100 nie wchodzą mu 3 spotkania jest stratny
Pan Y wygrywa tylko 3 Razy na 10 kuponów jest do przodu

M 56

mariusz201087

Użytkownik
no fakt - korekta gramy single na kurs pow 3 kolega mariusz ładnie nam tu sypnoł przykładami
przykład wczoraj NHL Washington - Floryda na 2 kurs coś koło 4 oczywisćie weszło
Zauważyłem jeszcze ze przy hokeju kurs na niespodzianke wynosi 2,8 gdzie na faworyta 1,9 remis 4 . Proponowałbym prześledzić jak sie ma kurs (2,8) do częstotliwości trafienia go .

M 56

mariusz201087

Użytkownik
podam fajny przykłąd mamy dwóch graczy pan X stawia na faworytów po kursie 1,25 pan Y gra przeciw niemu po kursach średnio 5
Pan X 10 kuponów po 100 nie wchodzą mu 3 spotkania jest stratny
Pan Y wygrywa tylko 3 Razy na 10 kuponów jest do przodu
Sprawdz remisy w hokeju. Moim zdaniem duze prawdopodpieństwo przy kursie w okolicach 4 .

trutana 211

trutana

Użytkownik
przy tego typu grze skuteczność musi sie zamknąć powyżej 30 % myśle że jest to wynik do osiągniecia tym bardziej ze bede typował kursy powyzej 3 np 4,5 5, nawet 6

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Przyjmij do wiadomości, że kursy są wartościami niemianowanymi więc nie istnieją kursy 3zł a jedynie 3....
Dopiero kurs pomnożony o stawkę za jaką gramy daje ew. wygraną, którą można wyrazić w granych jednostkach np. w zł, € czy $ .
Pzdr.
edi8
Żądza pieniądza wszystko zamienia na złotówki ????

Do góry Bottom