>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Single, double, triple

voucher 0

voucher

Użytkownik
1/04/12​
David Goffin 1.4 ✅ 6:2 6:2
Paula Ormaechea 1.18 ✅ 7:5 6:3
Andrej Martin 1.25 ✅ 6:3 4:6 6:3
-----
Stawka 150,00
Zysk 160,23
-----
Pojawiły się wątpliwości odnośnie Goffina jako triumfatora turnieju. Klejąc kupon sugerowałem się pierwszym wrażeniem i pewnie trochę sentymentem do tego gracza i prawdę mówiąc nie przyglądałem się bliżej statystykom. Teraz zauważyłem, że niemiec gra nader solidny tenis. W ciągu całego turnieju został przełamany tylko raz, a do obrony breakpointów dochodziło znacznie rzadziej niżeli w przypadku Goffina i najwidoczniej nie jest to związane z niedyspozycją jego przeciwników, gdyż z ogórkami nie grał. Ogólniej - jeśli Andrej Martin wygra, będę rozważać kontrę na Zvereva.
Tak jak już wspomniałem. Daję kontrę na Zvereva, gdyż mam zbyt mieszane odczucia odnośnie tego spotkania. A odnośnie Andreja Martina - dzisiaj wysoce niestabilny serwis podobnie jak jego przeciwnik. Spotkanie to była czysta loteria, panowie przełamywali się jak zapałki.
Zverev 2.25 ⛔ 2:6 2:6
-----
Stawka 100,00
Zysk 125,00
-----

voucher 0

voucher

Użytkownik
Filip Krajinovic 1.57 ✅ 6:2 6:2
Ajax 1.22 ✅ 5:0 do 79 minuty
-----
Stawka 60,00
Zysk 55,24
-----
Gdy Ajax wygrywał 3:0 miałem silne przeczucie, żeby zagrać na live na kolejne dwie bramki. Podobnie podczas spotkania Tomasza Bednarka, który grał w kwalifikacjach do challengera. Przeciwnik miał serwis na mecz a ja odnosiłem wrażenie, że to jeszcze nie koniec. Chciałem zagrać za drobne kurs 9.0. Niestety pozostałem wierny zasadom - nie grać na żywo.

voucher 0

voucher

Użytkownik
Oklahoma (-2,5) 1.54 ✅ 80-51 została 4 kwarta
Boston Celtics (+10) 1.3 ✅ 89-60 trwa 4 kwarta
-----
Stawka 50,00
Zysk 50,15
-----
Trentino 1.13 ✅ 3:0
Macerata 1.28 ✅ 3:2
Hanley/Kerr 1.4 ⛔ 5:7 6:1 7:10
-----
Stawka 50,00
Zysk 51,24
-----

voucher 0

voucher

Użytkownik
Dzisiejszy dzień był trochę dziwny. W każdym bądź razie dziś jestem na ✅ albo 25 zł (w przypadku wygranej Zvereva) albo 100 zł (wygrana Goffina). Spodziewałem się trochę większego zysku, ale Hanley/Kerr się nie popisali.
Daję jeszcze na noc takie bzdury
Chicago Blackhawks0.0 1.42 ⛔ to się popisali
Raptors (-1,5) 1.4 ✅
-----
Stawka 25,24
Zysk 25,13
-----

voucher 0

voucher

Użytkownik
Prawdę mówiąc dzisiaj nie ma się czego zaczepić. Słabe kursy, dość nudne spotkania, nieprzewidywalne wyniki. Mimo wszystko puściłem takiego dubelka
Riba DW 2:0 1.44 ostatnio dość wakacyjna forma Riby, lecz mam nadzieję że się w końcu podniesie
Gensse 1.5 &quot;na papierze&quot; powinien wygrać z Victorem, tym bardziej że występuje na francuskiej ziemi. Ostatnio miałem okazję założyć się z bukiem, że w Maroko pokona rumuna Hanescu - występował jako underdog no i się przeliczyłem. Tym razem w roli faworyta... znając moje zasrane szczęście pewnie Victora olśni i zagra fenomenalne spotkanie. Mam nadzieję, że jednak francuz wygra.
-----
Stawka 52,90
Zysk 61,72
-----
Riba póki co straszna kaszana. Przełamany na wstępie. Wątpliwe 2:0... PARODIA ????

Do góry Bottom