>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

silverdollar 5$ ND

Status
Zamknięty.
R 125

roger12

Użytkownik
promo od 21 lat ale można spoko zakładać konto w tego typu kasynie ponieważ nie trzeba ukazywać dowodu przed wypłatą

endriu 361

endriu

Forum VIP
z tego co mi się wydaje to minimalny cash out = 30$ więc jeśli by dobrze poszło, to jest wielka szansa na wypłatę, bo obrót już mniejszy być nie może ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
No to teraz czekamy.

A obracac mozna nawet na ruletce? :&gt;
z tego co wiem nie na 100% niestety to na wszystkim, ale sloty jakoś mi do gustu nie podchodzą, ale skoro taki obrót to warto je potestować na free money :-D

endriu 361

endriu

Forum VIP
Hmm a co polecasz z slotow?

Ja mysle czy by cos na arkadowkach nie uskubac ????
jak na razie to dno, muszę testować więcej, ale problem w tym że bonus duży nie będzie, i trzeba znaleźć najlepszy slot, bo szybko przyjdzie a jeszcze szybciej pójdzie !

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
A no wlasnie. Jak cos Ci przypasi daj znac .
Gadalem na live , koles powiedzial ze bonusem nie mozna grac na ruletce , pewnie bj tesh jest wylaczony z promo.
Tylko sloty sie wliczaja . Na inny grach nie mozna grać ????
P.S Widze ze zbierasz juz na cos innego :p

endriu 361

endriu

Forum VIP
A no wlasnie. Jak cos Ci przypasi daj znac .

Gadalem na live , koles powiedzial ze bonusem nie mozna grac na ruletce , pewnie bj tesh jest wylaczony z promo.

Tylko sloty sie wliczaja . Na inny grach nie mozna grać ????

P.S Widze ze zbierasz juz na cos innego :p
tak, bo mam golfa 3 ale nie mam prawka 4x porażka na mieście, i dlatego bardziej na lato przyda mi się motorek :-D chodź na allegro widzę z tej półki sam szrot ... a co do kolegi wyżej to w &quot;first name&quot; wpisz twoje imie tylko bez polskich znaków jeśli owe są w twoim imieniu :-D

K 16

kombi

Użytkownik
nic z tego mam wpisane cały czas ok i nadal jest podświetlone że coś jest nie tak a to przecież nie możliwe... w innych kasynach podawałem wszystko tak samo i było ok a tu lipa ????

damon85 0

damon85

Użytkownik
nic z tego mam wpisane cały czas ok i nadal jest podświetlone że coś jest nie tak a to przecież nie możliwe... w innych kasynach podawałem wszystko tak samo i było ok a tu lipa ????
też mi wyskakiwał error wystarczyło że pozbyłem się polskich znaków oraz + przy nr tel

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
promo od 21 lat ale można spoko zakładać konto w tego typu kasynie ponieważ nie trzeba ukazywać dowodu przed wypłatą
no ale jak bede ci kase przelewac to przeceisz porównaja z danymi na mb albo na koncie bankowym czy nie?
edit
ja jestem 1988 wpisalem 1987 zobaczymy hehe ???? tnz nie moglem sie zalogowac pod 88 a pod 87 poszlo ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom