>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Sierota po Tobecie

blum 70

blum

Użytkownik
Jakiś czas mnie nie było. Po powrocie zobaczyłem, że mój ulubiony Tobet się zamknął a Bwin zaczął jakieś antypolskie akcje (poza tym, że zamula strasznie).

Szukam więc jakiegoś nowego buka, który będzie spełniał następujące warunki:

1. Niski limit wypłaty (powiedzmy nie więcej niż 50 zł)
2. Niezamulający interface (może być prosty i bez bajerów)
3. Wysyła powiadomienia o wynikach zakładów na mail (tego nie ma np. Bet365).

Interesują mnie małe kwoty, niszowych lig nie ruszam, live nie gram.

Z góry dzięki za sugestie.

blum 70

blum

Użytkownik
Gram głółnie NBA - czy na Expekcie są zakłady na zawodników?
edit: ok, widzę już, że są. Wygląda to całkiem przyjemnie.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Z marathonbet powinieneś być zadowolony masa zakładów na nba i są zakłady na zawodników interface nie zamula bo jest bardzo prosty bez żadnych flashów i javy. Wpłaty i wypłaty od 10 euro polecam konto w euro założyć ponieważ na koncie w pln można tylko kartą wpłacać. Powiadomień o zakładach nie wysyłają.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Może Expekt. Minimalna wypłata to 30 zł a wpłata 15 zł i wysyłają wynik e-mailem.
orzeciez expekt to syf odkad sa betclickiem.. nie wiem jak mozna doradzac takie cos. bierz maratonbet, grjac niskie stawki limitow nie dostaniesz, wyplata i wplata 10 euro(chyba) i idzie na MB w 10sekund, weryfikowac nie trzeba chyba ze wyplacac chcesz wiecej jak 10 kola

G 13

gris

Użytkownik
Dałem przykład buka spełniającego kryteria użytkownika Blum. Poza tym według mnie marathonbet to syf, który bardzo szybko limituje do jednego euro.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Dałem przykład buka spełniającego kryteria użytkownika Blum. Poza tym według mnie marathonbet to syf, który bardzo szybko limituje do jednego euro.
limituje gamoni grajacych szury z oddsportal czy innych i nic dziwnego, kolega powyzej tego nie robi wiec idealnie sie nadaje

blum 70

blum

Użytkownik
Marathonbet ze swoją szatą graficzną i niskimi wpłatami/wypłatami jest bardzo kuszący ???? Expekta trochę potestowałem i na razie jest dość przyjemny. Nawet wyjątkowo na live się skusiłem (z sukcesem, trafienie za 4.00) i działa to zupełnie zadowalająco. Dzięki za wskazania.
Jeszcze Betclick wygląda przyjemnie, może z nim się też zapoznam.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Marathon do 1 euro limituje tylko tych co surebety grają ponieważ chcą się pozbyć nierentownych graczy. Jak chcesz sobie pograć po parę euro to idealny buk z małą marżą i gigantyczną ofertą.

sewerynkg 25,4K

sewerynkg

Użytkownik
Maraton super buk. Szczególnie do NBA i zakładów na zawodników, chociaż już się trochę wyrobili. Zobaczymy jak będzie z oferta na nowy sezon ;]

J 18

_jarl_

Użytkownik
Super buk, ale tylko dla tych co przegrywają regularnie lub zadowala ich stawka nie przekraczająca 1 (jednego) funta brytyjskiego na zakład. Nie ma się co oszukiwać - patrząc na ich niską marżę i bogatą ofertę - gdyby nie szybkie limitowanie graczy, byliby bankrutem. Ponieważ dość łatwo być w Marathonie na plusie, muszą robić ostrą selekcję wśród wygrywających, żeby przetrwać na rynku.
Expekt był dobrym bukiem, przez wiele lat nie miałem z nimi żadnych problemów. Ale niedawno stał się Betclickiem, więc obawiam się że to już nie ten sam Expekt co kiedyś.

sewerynkg 25,4K

sewerynkg

Użytkownik
Nie chce mi się logować i pokazywać moich kuponów, ale ja grałem stawkami 500-1250$ na zawodników w NBA. Ogrywałem ich ładnie i bardzo długo limitów nie było (pod koniec sezonu max 82$ ale to był chyba limit dostępny u wszystkich graczy). Jak się gra jakiś arabski kosz to wtedy limity to pewka.

Otrzymane punkty reputacji: +2
blum 70

blum

Użytkownik
Bardzo fajny ten marathonbet - ten interface jest genialny, offowy mocno ????
Mam pytanie - w związku z tym, że jeśli się chce korzystać z MB trzeba konto rozliczać w E, po jakim kursie ten buk rozlicza kwoty? Jakiegoś banku centralnego czy po swoich jakichś?

blum 70

blum

Użytkownik
Witam ponownie. Niestety ani Marathonbet ani Expekt nie spełniły moich wymagań. Pierwszy zarządał ode mnie jakichś brytyjskich dokumentów a Expekt nie ma zakładów indywidualnych na zawodników (gram głównie NBA, to dla mnie istotne) - dziwne, bo z postu powyżej mojego wynika, że wcześniej mieli (już nie pamiętam). Przemodeluję więc nieco swoje wymogi i będę wdzięczny za kolejne sugestie:

1. niski limit wpłat/wypłat
2. skrill
3. zakłady indywidualne na zawodników
4. aplikacja na telefon mile widziana.

blum 70

blum

Użytkownik
Dzięki. A powiedz jeszcze, jaki jest Betgun? Z tego co widzę, każdy pojedynczy kurs ma nieco wyższy niż Expekt.

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Expekt to nie jest wyznacznik kursów. Od czasu fuzji z Betclicem kursy mają prawie na samym dnie.
Z wymienionych powyżej buków najlepszym jest b365 ale jesli grasz za male kwoty to Unibet a nawet Betsafe / Betsson ( te 2 to już podobna półka do Tobetu ) też się sprawdzi dobrze . Wszystkie te buki kursy mają na dużo lepszym poziomie niż Expekt.

Do góry Bottom