blazejow666
Forum VIP
Siena – Inter
6,10 - 3,40 - 1,60 - 2,20 - 1,10
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Siena)
-3 zwycięstwa
-2 remisy
-4 porażki
Bramki strzelone/stracone u siebie 12/13
Pozycja w lidze - 12
Mecze wyjazdowe…. (Inter)
-4 zwycięstwa
-2 remisy
-2 porażki
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 12/8
Pozycja w lidze - 2
W ostatnim meczu 2005 roku Inter zdeklasował rywala z Empoli strzelając aż 4 bramki. Potwierdziło to wysoką skuteczność strzelecką napastników. Inter zagrał bardzo ofensywnie i bez najmniejszych problemów zdobyło po raz 6 z rzędu 3pkt. Wyższość Interu nad jego rywalem w niedzielnym meczu jest nieporównywalna. W dodatku muszę zaznaczyć, że gospodarze wyjdą na murawę w sporym osłabieniu bez Falsiniego i prawdopodobnie nie zobaczymy Negro i D’Aversy. Goście także w sporym osłabieniu, nie wystąpi Ze Marii, Kily Gonzalez, Marco Materazzi i Dejana Stankovic ale myślę, że te braki zostaną odpowiednio załatane. Bilans meczy stoi po stronie gości (3-0-1).
Mój typ: 2
Typy ekspertów: 2
Under/over: over
6,10 - 3,40 - 1,60 - 2,20 - 1,10
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Siena)
-3 zwycięstwa
-2 remisy
-4 porażki
Bramki strzelone/stracone u siebie 12/13
Pozycja w lidze - 12
Mecze wyjazdowe…. (Inter)
-4 zwycięstwa
-2 remisy
-2 porażki
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 12/8
Pozycja w lidze - 2
W ostatnim meczu 2005 roku Inter zdeklasował rywala z Empoli strzelając aż 4 bramki. Potwierdziło to wysoką skuteczność strzelecką napastników. Inter zagrał bardzo ofensywnie i bez najmniejszych problemów zdobyło po raz 6 z rzędu 3pkt. Wyższość Interu nad jego rywalem w niedzielnym meczu jest nieporównywalna. W dodatku muszę zaznaczyć, że gospodarze wyjdą na murawę w sporym osłabieniu bez Falsiniego i prawdopodobnie nie zobaczymy Negro i D’Aversy. Goście także w sporym osłabieniu, nie wystąpi Ze Marii, Kily Gonzalez, Marco Materazzi i Dejana Stankovic ale myślę, że te braki zostaną odpowiednio załatane. Bilans meczy stoi po stronie gości (3-0-1).
Mój typ: 2
Typy ekspertów: 2
Under/over: over