>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

SIECI KASYN - WAŻNE INFORMACJE - TEMAT ZBIORCZY - WAŻNE !!!

endriu 361

endriu

Forum VIP
Witam, jako że widziałem prośby, to razem z wami zrobię temat, który będzie aktualizowany na bieżąco, co by pytania na forum się nie powtarzały w nieskończoność, w tym temacie będziemy wypisywać wszystkie sieci kasyn, głównie chodzi o wypłaty i bonusy ND, lecz wszelkie inne sprawy dotyczące kasyn także się tu znajdą, w przypadku nie czytania tego tematu, a to rzuci się w oczy w tematach, gdyż pytania będą się powtarzać, taka osoba będzie karana, zatem radzę czytać ! :-D
Ten temat prowadzimy wspólnie, głównie liczę na zaufane osoby, a mam takich kilka na oku, więc proszę o dobre info na PW a to info znajdzie się w tym oto temacie, także pozdrawiam i czekam na sprawdzone info ! :spokodfhgfh:

RIVAL :
Do kasyn sieci Rival depozyt jest konieczny tylko i wyłącznie przy pierwszej wypłacie !
Wszystkie pozostałe wypłaty można zlecić bez kolejnego depo !
Nie ma możliwości wypłacenia jakichkolwiek pieniędzy bez wpłacenia depo, gdyż tym sposobem odblokowujemy sobie wypłaty !
Jeśli mamy konto od dawna, a aktualnie polska jest zablokowana w promocjach ND to nie mamy się czego obawiać, gdyż konta założone przed blokadą naszego kraju są traktowane normalnie !
Bonus ND można wypłacać wiele razy z jednego kasyna !
Przykład bonusu:

Dostajemy 20j ND i mamy na to obrót 50x, max CASH OUT to powiedzmy 100j

Więc wtedy, musimy zagrać za 1000j, czyli tak się utrzymywać aby postawić za 1000j, przeważnie bonusy ND są w Rivalu nie wypłacalne, co oznacza że przy wypłacie bonus zostanie usunięty z konta, więc kolejny przykład jest taki:

Jeśli już to 20j obróciliśmy 50x, i mamy na koncie powiedzmy 150j, to staramy się grać jak najdłużej, aby nabijać sobie punkty lojalnościowe, każde 1000pkt możemy wymienić ma 1j, więc w przypadku gdy mieliśmy po obrocie 150j, a maksymalna wypłata to 100j, to gramy dotąd aż spadniemy do 120j z tych początkowych 150j po obrocie, gdyż wtedy gdy będziemy mieć te 120j, to zlecamy to do wypłaty, 20j nam odejmują jako początkowy bonus, a 100j idzie nam do wypłaty !

Matheenn

Polecam przed wypłatą zrobić weryfikację konta , lecz jeżeli już się tego nie podejmiemy możemy się spodziewać blokady przy wypłacie i weryfikacja.
Czasem działa to bardzo krótko , wysyłamy swój dowód osobisty skan z dwóch stron oraz jakiś rachunek na siebie (osobiście jako rachunek używałem listu od Moneybookers).
No i te dokumenty w większości przypadków wystarczają , chociaż zdarza się że proszą o drugi dokument potwierdzający tożsamość.
W trudnych przypadkach z jakimi możemy się spotkać , Rival prosi o zdjęcie osoby trzymającej swój dowód osobisty na tle komputera z otwartą ich stroną bądź kasynem. Dokumenty wysyłamy na ich adres email w formacie jpg.
Warto po wysłaniu upewnić się na Livechacie czy doszły gdyż osobiście mi doszło dopiero za 11 razem w jednym z kasyn Rival.
Weryfikacja trwa od 1h do 3 dni. Czasem mogą zamulić i potrwa koło 5 dni.

Do góry Bottom