>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Siec osiedlowa

sala66 0

sala66

Użytkownik
witam.
mam pytanie. jestem w sieci osiedlowej. czy jesli ktos z sieci ma np. konto na expercie i ja bym sobie utworzyl to zablokuja jemu i mnie konto bez mozliwosci wyplaty czy co?
przypuszczam ze nikt nie ma na sieci takowych kont na serwisach bukmacherskich (jest to mala siec osiedlowa), ale nie mam jescze 100% pewnosci. co robic w takiej sytuacji?

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Zalezy jakie ip Ci przydziela siec, wiekszosc bukow raczej nie bedzie miala zastrzezen, ale np w betwayu nie licz na bonus.. A jezeli chcesz wplacic kase bez zadnych bonusow to bez problemu wszedzie zalozysz ????

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Prawdopodobnie BUKI będa miały zastrzeżenia jednak jeśli przedstawisz im odpowiednie papiery ze jestes w sieic osiedlowej i masz stałe IP które moze pokrywać się z IP innego użytkownika tej sieci to nie będzie problemu. Albo najlepiej załatw sobie zenetrzne IP na pewno da się zrobić ????

sala66 0

sala66

Użytkownik
a z papierami bedzie cienko hehe bo to nielegal... taka siec na 20 osob. hmm nie wiem... popytam admina o zewnetrze IP. a jak nie to bede probowal na tym wewnetrzym co mam...

Do góry Bottom