>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Siatkowka plazowa z rogerfede

X 0

xxcainx

Użytkownik
Witam, ostatnio zaczalem obstawiac siatkowke plazowa i wpadlem na fajnu temat w vip typy mianowicie siatkowka plazowa z rogerfede i typuje podobnie mecze ale mam 1 zasadnicze pytanie czy on tam obstawia duble? Poniewaz podlicza tam kursy np za 2 mecze wiec wydaje mi sie ze stwawia duble ale pewny nie jestem. Aha i jeszcze jedno pod kazdym postem jest napisane np 8j badz 9j moze mi ktos powiedziec co to oznacza ? Z gory dzieki ;) pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Opierając się na przykładzie z tego jego typowania:
#58 Siatkówka plażowa - GS Olsztyn + ME U 20

Fijałek/Prudel vs Doppler/Horst 1 @ 1.57
2-0
Vendetti/Montanari vs Witvrouwen/Maddens 1 @ 1.50
2-0

@ 2.35 Bet365 za 10j.

13.5j.

http://forum.bukmacherskie.com/f59/siatkowka-plazowa-z-rogerem-124151-42.html#post6030216
wystarczy chwilę się zastanowić, aby samemu wywnioskować, że kurs @2.35 nie powstaje jako suma kursów @1.57 + @1.50 a jako ich iloczyn, czyli że jest to AKO, zaś liczby z symbolem j. oznaczają za ile jednostek taki zakład został zagrany.
Jednostka ( unit ) jest w bukmacherce pojęciem umownym, gdyż tym symbolem wyraża każdą możliwą walutę, bowiem jedni grają w PLN, inni w Euro a jeszcze inni w U$

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom