>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Luźna dyskusja Siatkarski chat

pinio1111 270,5K

pinio1111

Użytkownik
"set dla bedzina to lokata" - huraoptymista z ciebie heh. jakby to byl jesszcze mecz grany w bedzinie to moze, a tak to no nie.
A no gdzie ma Reska zrobić wałek jak nie z Będzinem?
Będzin już zrobił niespodziankę w Zawierciu, praktycznie zrzucając ich na 3 miejsce, a przypominam że Aluron tam nie grał typowymi rezerwami. Jutro nie wierzę że Reska zagra pierwszą szóstką cały mecz. Myślę że rezerwy zobaczymy max od drugiego seta, a może i od pierwszego?

pinio1111 270,5K

pinio1111

Użytkownik
No niestety wyszli dziś bez Milada, a z całym szacunkiem dla Damiana, ale to nie ten sam kaliber zawodnika co Irańczyk.

T 23,4K

tadzin

Użytkownik
A no gdzie ma Reska zrobić wałek jak nie z Będzinem?
Będzin już zrobił niespodziankę w Zawierciu, praktycznie zrzucając ich na 3 miejsce, a przypominam że Aluron tam nie grał typowymi rezerwami. Jutro nie wierzę że Reska zagra pierwszą szóstką cały mecz. Myślę że rezerwy zobaczymy max od drugiego seta, a może i od pierwszego?
jedni i drudzy graja o nic, no w zawierciu byl cud pewnego rodzaju nie majacy zadnego sensu, ja tam sie nie bawie w obstawianei cudów, drugi sklad rzeszowa jest na kazdej pozycji i tak klase wyzej, sportowo nie maja najniejszych szans, jedyna szansa to strefa mentalna ze z nieewytluamczalnego powodu rzeszow nie mialby ochoty grac. nie ma to sensu

AndrzejKoziol 24,4K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Też nie rozumiem grania w stronę będzina. Drużyna katastrofalna a rezerwy Resovii solidne. Fajna atmosfera się zrobiła w Rzeszowie, ciekawy rekord zwycięstw, widać że to jest wreszcie drużyna a nie zlepek gwiazd więc myślę ze Bucki z Vasina prowadzeni przez Kozuba spokojnie mogą odprawić rywali bez straty seta. Jedynie martwi mnie Staszewski bo to jest gracz właśnie poziomem Będzina ale może uda mu się wtopić w otoczenie i mocno nie przeszkadzać.

Otrzymane punkty reputacji: +696
pinio1111 270,5K

pinio1111

Użytkownik
Każdy ma prawo mieć swoją wizję tego meczu.
Reska, z zespołami spoza 8 wygrała u siebie do zera tylko z Olsztynem. Do tego przegrali z Barkomem i Stilonem, wcale nie grając rezerwami. Owszem mają niesamowitą serię, ale ten mecz dla nich to niepotrzebny trening. Co do rezerw.....hmmmm....owszem, że są tam nazwiska, ale z pewnością brak im totalnie ogrania i rytmu meczowego, więc nie sądzę by grali top siatkówkę. Dla mnie niedorzecznym byłoby granie 3:0 dla Resovi grającej rezerwami.
Oczywiście to tylko moje zdanie i mogę się mylić, a jak będzie przekonamy się jutro o 17:30😉

Ostatnia edycja:
AndrzejKoziol 24,4K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Oczywiście proszę nie traktować tego jako atak na pana osobę bo w mojej opinii jest pan najjaśniejszą postacią działu siatkówka i mam do pana i pana wiedzy ogromny szacunek. W mojej opinii każdy set, każdy punkt zdobyty przez Będzin to bardziej set przegrany przez rywali którzy zlekceważyli rywala niż ich dobra gra. Oczywiście piszę tylko o okresie ostatnich kilkunastu spotkań po zwolnieniu trenera Murka i odsunięciu od pierwszego składu Schulza i Pająka (tutaj kontuzja). Vasina bądź Cebulji raczej są w rytmie meczowym, Bucki to taki typ zawodnika któremu wręcz służą długie absencje (ze zdrowiem krucho) i potrafi jak chyba nikt inny wejść z ławki i zagrać kapitalne spotkanie. Nie gram nic w tym spotkaniu chociaż przy wzroście kursów na Resovie być może rozważę jakiś zakład.

Otrzymane punkty reputacji: +696
gapa07 3,7K

gapa07

Użytkownik
Oglądając poprzednie starcie Stali z ŁKS i czytając o tym co dzieje się w klubie z Łodzi kurs 4,4 na Mielczanki u siebie wydaje się promocją ;) Polecam

I 45,3K

iti

Użytkownik
Wypadek przy pracy. Dzis ŁKS bierze 3-0/3-1
A derby? A Kalisz? Trochę dużo tych przypadków, a w konsekwencji tych wyników stracili pierwsze miejsce po rundzie zasadniczej.
Gdzieś czytałem, że ŁKS po zmianie trenera na hobbyste przegrywał większość setów granych na przewagi, gdzie wynik koło 20 punktu był remisowy czy tam w okolicach remisu.

Kurs kusi, ale jednak przewaga sportowa po stronie ŁKS. Próbować można.

Do góry Bottom