>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Siatkówka powyżej 3.5 setów

larkspur 505,8K

larkspur

Użytkownik
Witam

W siatkówce Liga Światowa ruszyła. Juz nie pierwszy raz próbuje grać zakład typu powyżej 3.5 setów. Przeważnie single ale można też ako tworzyć ciekawe.
Kursy na takie zdarzenie wahają się przeważnie w granicy 1.40-1.50 co nie jest wcale tak niskim kursem.
Ostatnio w meczu Polski bodajże z Włochami kurs na over 3.5 był aż w okolicy 1.80. Skorzystałem zagrałem.
Ogólnie rzecz biorąc i patrząc pod kątem setów mecz często kończy się w siatkówce przynajmniej 4 setami.

Co sądzicie na ten temat? Czy ktoś może bardziej zagłębial się w tym temacie? Jakie odczucia wrażenia opinie?

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Ja się nie zagłębiałem ale koleżka z roboty najarany taką opcją od kilku dni lata i typuje ale niestety ze skutecznością 50/50 ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Witam
W siatkówce Liga Światowa ruszyła. Juz nie pierwszy raz próbuje grać zakład typu powyżej 3.5 setów. Przeważnie single ale można też ako tworzyć ciekawe.
Kursy na takie zdarzenie wahają się przeważnie w granicy 1.40-1.50 co nie jest wcale tak niskim kursem.
Ostatnio w meczu Polski bodajże z Włochami kurs na over 3.5 był aż w okolicy 1.80. Skorzystałem zagrałem.
Ogólnie rzecz biorąc i patrząc pod kątem setów mecz często kończy się w siatkówce przynajmniej 4 setami.
Co sądzicie na ten temat? Czy ktoś może bardziej zagłębial się w tym temacie? Jakie odczucia wrażenia opinie?
Ja się nie zagłębiałem ale koleżka z roboty najarany taką opcją od kilku dni lata i typuje ale niestety ze skutecznością 50/50 ????
Takze tego...nic dodac niz ujac

artekk19 133

artekk19

Użytkownik
Kurs 1,4-1,5 to jest ~70% prawdopodobieństwa wystąpienia zdarzenia i w/g mnie kurs do realiów wystawiony prawidłowo, value nie widać.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Value to jest jak np. na jedną ekipę jest 1.25 na drugą 3.5 to wtedy jest kurs opłacalny na over 3.5 seta.
Bo przy kursach na drużyny 1.70-2.10 to bez sensu stawiać over 3.5 seta, gdyż kurs na to będzie 1.35

Do góry Bottom