>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Siatkówka Plażowa 2013

Status
Zamknięty.
radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
:siata: Evandro-Vitor Felipe BRA - Kissling, G.-Kissling, J. SUI
typ: Evandro-Vitor Felipe BRA @ 1,32, Bet365

Pierwsza runda kwalifikacji turnieju Grand Slam w Argentynie, murowanymi faworytami są Brazylijczycy, którzy w tym sezonie spisują się bardzo dobrze, zajęli 9 i 5 miejsce w dwóch turniejach w Chinach. Wielka siła na siatce w postaci olbrzyma Evandro (210 cm) zarówno w bloku jak i ataku, jego partner Vitor Felipe odpowiada za obronę i zawsze gra bardzo równo. Dwójka ze Szwajcarii to praktycznie rówieśnicy Brazylijczyków, jednakże tylko pod tym względem są podobieństwa między tymi duetami, ponieważ w aspektach sportowych jeszcze bardzo dużo im brakuje do zawodników z kraju kawy.
Wynik:
Evandro-Vitor Felipe BRA - Kissling, G.-Kissling, J. SUI 2-1 (21-19, 20-22, 15-8) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
:siata: Ramos-Charly VEN - Rivera-Soto PUR
typ: Rivera-Soto PUR @ 1,85, Bet365

Przed nami mecz dwóch egzotycznych par. Po jednej stronie siatki Wenezuelczycy, bardziej ogranym w cyklu WT jest Ramos, który powraca do cyklu po przerwie, jednakże niczym specjalnym się nie wyróżnia ten gracz, w tym roku porażka 2:0 w kwalifikacjach z Kanadyjczykami co prawda z innym partnerem ale sety do 12 i 15 chluby nie przynoszą. Charly to debiutant więc wiele o nim nie napiszę. Za rywali będą mieli parę z Puerto Rico, a mianowicie doskonale znanych zawodników halowych Victora Riverę (04/05 sezon Jastrzębski Węgiel) i Hectora Soto (najlepszy zawodnik w historii Puerto Rico). Umiejętności siatkarskie posiadają oboje, i liczę, że Rivera i Soto nie traktują siatkówki plażowej jako formę spędzania wakacji w Argentynie i wejdą w swój pierwszy wspólny turniej Grand Slam z impetem, pokonując Wenezuelczyków.
Wynik:
Ramos-Charly VEN - Rivera-Soto PUR 2-1 (18-21, 21-19, 15-11)⛔

P 991

parodia

Użytkownik
Dzisiaj pojedziemy na ilość (kursy z Marathonu):
Nicolai/Lupo - Kantor/Łosiak @1.2⛔
Pewka. Włosi to już wiodąca para na świecie, walczą jak równy z równym z najlepszymi. Polacy melodia przyszłości, jednak ten sezon tragicznie. Forma pewnie też nie najlepsza. Impreza docelowa dopiero przed nimi (WC U23) i pewnie są w mocnym treningu. Nie widzę innej opcji jak szybkie 2:0.
Brink/Fuchs - Doppler/Horst @2.34✅
Fuchs mnie nie przekonuje, ani trochę. Za to para z Austrii to jedni z moich ulubieńców. Typ może bardziej z sympatii, także gracie na własne ryzyko.
Brouwer/Meeuwsen - Semenov/Koshkarev @2.48⛔
Pary w tym roku grały dwa razy ze sobą (na jednym turnieju) i dwa razy wygrywali Ruscy. Holendrzy ostatnio lekko złapali wiatr w żagle ale po takim kursie żal nie spróbować.
Gibb/Paterson - Rogers/Doherty @1.6✅
Chyba bet dnia. Gibb pokazuje klasę. Z kim by nie grał wyciąga partnera na piedestał. Rosenthal chciał grać z Dalhausserem to Gibb zagrał mu na nosie i wygrał WT w Szanghaju. Rogers już się starzeje musi mieć idealne piłki, niestety ex-bejsbolista mu tego nie zapewnia. Doherty wyróżnia się chyba tylko i wyłącznie wzrostem tak to kaszanka.
Alison/Emanuel - Koreng/Walkenhorst @1.26✅
Emanuel zapewnia, że po kontuzji Alisona nie ma już śladu, co więcej mówi, że w takim gazie jak jest to nie był dawno. Ja mu tam wierzę ????
Dodtkowo:
Pedro/Bruno - Huber/Seidl @1.26✅
Nicolai/Lupo - Semenov/Koshkarev @1.47✅
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dla tych co chcą zagrać jeden zakład to najbardziej polecam: Gibb/Paterson i Semenova z Koshkariewem @2.48.
A u kobiet wypatrzyłem tylko coś takiego:
Liliana / E.Baquerizo - D.Gioria / L.Giombini @1.3✅
Hiszpanki fajny sezon.

Otrzymane punkty reputacji: +16
radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
:siata: Dollinger/Windscheif GER - Huber/Seidl AUT
typ: Dollinger/Windscheif GER @ 1,65, Bet365

Pierwszy mecz fazy grupowej, pojedynek bardzo solidnej niemieckiej dwójki, z objawieniem tego sezonu na plażach całego świata czyli parą Huber/Seidl. Według mnie Niemcy to para o większych możliwościach, i większym potencjale niż Austriacy. O parze Huber/Seidl pisałem już kilkukrotnie i po raz kolejny napiszę, że mają pewne ograniczenia w swojej grze których nigdy nie przeskoczą. Liczę na zwycięstwo Niemców.

Wynik:
Dollinger/Windscheif GER - Huber/Seidl AUT 2-1 (19-21, 21-16, 15-12) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
B 30

boher

Użytkownik
Mamy ogromną sensację w Argentynie! Nasza młoda para Kantor/Łosiak pokonała bardzo dobrych Włochów Nicolai/Lupo rozstawionymi z 3.! ???? Sam stawiałem na 2:0 dla makaroniarzy, a tu szok :wowsdf: Gratuluję, może doda im to kopa przed WC U23! Ktoś to oglądał? Czy to Włosi zagrali tak słabo czy Polacy tak dobrze?

radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
:siata: Doppler/Horst AUT - Kufa, R./Hadrava CZE
typ: mniej niż 84,5 p. @ 1.85, Bet365
Drugi mecz w grupie A turnieju w Argentynie, mecz pomiędzy dwoma europejskimi parami. Doppler/Horst to para która pokonała dzisiaj 2:1 niemiecką parę Brink/Fuchs, zaś Czesi pokonali reprezentantów gospodarzy w takim samym stosunku. Widziałem już parę spotkań w tym roku Austriackiej pary i po niezbyt udanym początku sezonu, zaczynają wchodzić na właściwe tory. Jest to bardo dobrze i efektownie grająca para. Doppler na siatce potrafi czynić cuda, w defensywie bryluje Horst. Po drugiej stronie siatki Czesi, których widziałem pierwszy mecz w turnieju i nie zrobili na mnie dobrego wrażenia. Myślę, że zwycięstwo z Argentyńczykami to szczyt możliwości na tą chwilę dlatego liczę na zwycięstwo Dopplera i Horsta w stosunku 2:0 co znacznie przybliży ich do zajęcia 1 miejsca w grupie i uzyskania rozstawienia w kolejnej fazie turnieju.

Wynik:
Doppler/Horst AUT - Kufa, R./Hadrava CZE 0:2 (28:30,17:21)⛔ (bardzo dobry mecz Czechów,zwracam honor...)

P 991

parodia

Użytkownik
Wczoraj 6/8 nie jest źle. Dzisiaj kompletnie nie mam czasu na opis także po małym zdaniu:
J.Brink / S.Fuchs - R.Kufa / J.Hadrava @1.6 Zwrot
Kurs jak ta lala. Czesi wczoraj zagrali kapitalny mecz z Dopplerem i Horstem, jednak dzisiaj to się raczej nie powtórzy. Wczoraj pisałem, że Fuchs słaby, jednak dzisiaj ma przewagę wzrostu i na siatce sobie powinien poradzić.
A.Huber / R.Seidl - S.Gunnarsson / H.Brinkborg @2.26⛔
Huber z Seidlem zagrali jeden dobry turniej i teraz trzeba korzystać z okazji, że są takie kwiatki. W mojej opinii kurs powinen oscylować gdzieś w granicach 1.5 na Islandczyków oczywiście.
P.Nicolai / D.Lupo - A.Brouwer / R.Meeuwsen @1.7✅
Po raz kolejny przeciw Holendrom. Przed sezonem na taki mecz byłoby 1.2. Mamy 1.7 trzeba korzystać.
Kursy Marathon.
Szkoda Islandczyków.

radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
:siata:Koreng-Walkenhorst GER - Zorrilla-Del Coto ARG
typ:Koreng-Walkenhorst GER @ 1.3, Bet365

Trzeci mecz fazy grupowej grupy B, po jednej stronie siatki Niemcy, nowo utworzony duet, ale z każdym meczem wygląda to coraz lepiej, grają bardzo ryzykownie, oboje bardzo ofensywni zawodnicy. Przeciwnikami Niemców będą Argentyńczycy, oba mecze w grupie przegrali w stosunku 2:0 i mam nadzieję, że teraz nie będzie inaczej. Kurs może nie powala ale sądzę, że jest wart uwagi.

Wynik:
Koreng-Walkenhorst GER - Zorrilla-Del Coto ARG 2-0 (21-19, 21-12) ✅
:siata:Brink-Fuchs GER - Kufa, R.-Hadrava CZE
typ:Brink-Fuchs GER @ 1.5, Bet365
Dodatkowo typy kolegi wyżej uważam za bardzo możliwe i sam w podobnym kierunku typuje te 3 spotkania, najbardziej polecałbym Brinka i Fuchsa, który muszą to spotkanie wygrać w dobrym stosunku małych punktów aby wyjść z grupy. Nie przystoi Mistrzowi Olimpijskiemu odpadanie w tak żenującym stylu z turnieju rangi Grand Slam.To co pokazali wczoraj w meczu z Argentyńczykami woła o pomstę do nieba i myślę, że dzisiaj będą chcieli zmazać plamę, jednakże Czesi udowodnili wczoraj, że są groźną parą i na pewno tanio skóry nie sprzedadzą, jednak liczę na pobudkę Niemców
Wynik:
Brink-Fuchs GER - Kufa, R.-Hadrava CZE 0-2 (0-21, 0-21) ZWROT

radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
:siata: Doppler/Horst AUT - Rogers/Doherty USA
typ:Doppler/Horst AUT @ 2.3, Bet365

Pierwsza runda fazy pucharowej, przegrany team żegna się z turniejem także stawka ogromna. Stawiam na Austriaków, którzy po wpadce w spotkaniu z Czechami, dzisiaj pewnie pokonali gospodarzy i mam nadzieję, że odzyskali pewność siebie. Jeśli chodzi o Amerykanów to Rogersa nikomu nie trzeba przedstawiać, wirtuoz w każdym elemencie &quot;plażowego&quot; rzemiosła. Doherty to żółtodziób i w nim upatruje największych mankamentów pary Rogers/Doherty. Blok niezły, to prawda, jednakże jego braki techniczne są widoczne. Dzisiaj przegrali z bliźniakami z Włoch 0-2 (-14,-19). Mam nadzieję, że Doppler i Horst obnażą błędy mniej doświadczonego Amerykanina i zwyciężą.

Wynik:
Doppler/Horst AUT - Rogers/Doherty USA 2-1 (19-21, 21-18, 24-22) ✅

P 991

parodia

Użytkownik
Ricardo/Alvaro Filho - Gibb/Paterson @2.2 Bet365
HM? Chwaliłem Gibba ale żeby aż taki kurs na Ricardo? Wydaje mi się, że mecz z serii 50/50, a dla mnie nawet 55/45 dla Ricardo. So Value. Co prawda Amerykanie wyrzucili z turnieju Alisona z Emanuelem no ale nie zawsze świeci słońce..

Otrzymane punkty reputacji: +17
radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
:siata:Smedins, J./Samoilovs LAT - Pedro/Bruno BRA
typ: Pedro/Bruno BRA @ 1,50, Bet365

Półfinał Gran Slamu odbywającego się w Argentynie. Dwie bardzo dobre pary, jednak moje zdanie jest inne niż oddsmakerów i według mnie faworytem tego półfinału są Brazylijczycy, nie tylko kurs mnie skusił, ale poprostu ich dyspozycja oraz gra na wysokim poziomie. Wczoraj widziałem ich mecz z Evandro i Vitorem Felipe, był to mecz w którym Pedro i Bruno praktycznie nie popełniali błędów, a wskaźnik skuteczności po kontrach był na wysokim poziomie. Dodatkowo bardzo straszyli zagrywką. Para z Łotwy, zrównoważona para pod względem umiejętności, Samoilovs zawodnik blokujący z niesamowitym charakterem, walczak, bardziej stonowany Smedins to szybka lewa ręka i dobra gra w obronie. Łotysze w ćwierćfinale zdemolowali Niemców w dwóch szybkich setach. W tym sezonie obie pary już się ze sobą spotkały wtedy to górą byli Bruno i Pedro wygrywając 2:1, mam nadzieję że dzisiaj zawodnicy z Ameryki Południowej również wygrają i zameldują się w finale turnieju.
e: po interwencji użytkownika Redwitz, który prawdopodobnie ma rację, stwierdzam że chyba Bet365 pomylił się z kursami więc pewnie będzie zmiana kursów na 1,45 w stronę Brazylijczyków. Kurs dużo mniejszy ale wydaje mi się, że warty gry.
e1: Oficjalnie: Bet365 wysłali mi maila z informacją o zmianie kursu i rozliczeniu zakładu po kursie 1,5.

Wynik:
Smedins, J./Samoilovs LAT - Pedro/Bruno BRA 2-1 (14:21, 21:17, 15:11) ⛔

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
:siata:Smedins, J./Samoilovs LAT - Pedro/Bruno BRA
typ: Pedro/Bruno BRA @ 2.6 (e:1,45), Bet365

Półfinał Gran Slamu odbywającego się w Argentynie. Dwie bardzo dobre pary, jednak moje zdanie jest inne niż oddsmakerów i według mnie faworytem tego półfinału są Brazylijczycy, nie tylko kurs mnie skusił, ale poprostu ich dyspozycja oraz gra na wysokim poziomie. Wczoraj widziałem ich mecz z Evandro i Vitorem Felipe, był to mecz w którym Pedro i Bruno praktycznie nie popełniali błędów, a wskaźnik skuteczności po kontrach był na wysokim poziomie. Dodatkowo bardzo straszyli zagrywką. Para z Łotwy, zrównoważona para pod względem umiejętności, Samoilovs zawodnik blokujący z niesamowitym charakterem, walczak, bardziej stonowany Smedins to szybka lewa ręka i dobra gra w obronie. Łotysze w ćwierćfinale zdemolowali Niemców w dwóch szybkich setach. W tym sezonie obie pary już się ze sobą spotkały wtedy to górą byli Bruno i Pedro wygrywając 2:1, mam nadzieję że dzisiaj zawodnicy z Ameryki Południowej również wygrają i zameldują się w finale turnieju.
e: po interwencji użytkownika Redwitz, który prawdopodobnie ma rację, stwierdzam że chyba Bet365 pomylił się z kursami więc pewnie będzie zmiana kursów na 1,45 w stronę Brazylijczyków. Kurs dużo mniejszy ale wydaje mi się, że warty gry.
Wynik:
Smedins, J./Samoilovs LAT - Pedro/Bruno BRA
Wygląda na to, że to nie jest pomyłka. Obecnie kurs spadł do 2.30, sam po takim sobie to solidnie zagrałem. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo w innych bukach faktycznie kursy są odwrotne.

radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
:siata: Cès A./Rowlandson FRA - Gerson/Prawdzic SUI
typ: Cès A./Rowlandson FRA @ 1,65, Bet365

Druga runda kwalifikacji do turnieju CEV w Austrii. Oglądałem mecz Szwajcarów przeciwko Czechom w pierwszej rundzie kwalifikacji i był to mecz bardzo słaby w ich wykonaniu,tak na dobrą sprawę powinni go przegrać bo Czesi mieli 14:12 w tie-breaku. Zarówno Gerson jak i Prawdzic nie imponowali formą, dużo kontr ale mało co wykorzystane przeciwko słabemu team&#39;owi z Czech. Francuzi to nowy twór na tegoroczny sezon, Ces bardzo dobry i uznany zawodnik plażowy, lewa ręka, bardzo dobry blok, Rowlandson z tego co pamiętam grał w reprezentacji Francji na libero i tym samym w tej parze odpowiada za strefę obronną. Z każdym meczem poprawiają się dlatego liczę, że wygrają ze Szwajcarami.
Wynik:
Cès A./Rowlandson FRA - Gerson/Prawdzic SUI 1-2 (18-21, 21-17, 13-15) ⛔
Dodatkowo polecam do podbicia AKO, zarówno Hiszpanie jak i Amerykanie to zdecydowani faworyci i nie powinni mieć problemów z rozprawieniem się ze swoimi przeciwnikami:
Bolsterlee-Oude Elferink NED - Herrera-Gavira ESP 1,18, Bet365 0-2 (17-21, 18:21) ✅
Gibb-Patterson USA - Saxton-Schalk CAN 1,18, Bet365 0-2 (15-21, 20-22) ⛔

N 22

nimir

Użytkownik
CEV Baden Master AUT

Kadziola/Szalankiewicz POL - Kotsilianos-Zoupanis GRE ▶ 1 1.285 marathonbet 10/10 ✅

Polacy to polka wyzej, Grecy zawsze byli przecietni i plataja sie po nizszej rangi turniejach bez wiekszych sukcesow. Rok temu byli tutaj drudzy lecz turniej byl slabo obsadzony, do tego dochodzi swietna forma Polakow i 2:0 w bezposrenich pojedynkach, licze na szybkie zwyciestwo.

Doppler/Horst AUT - Müllner/Wutzl AUT ▶ 1 1.25 marathonbet 10/10 ✅

Kolejny pewny mecz, Doppler i Horst to nawet dwie polki wyzej od swoich rodakow, dobra postawa na IO w Londynie, dysponuja swietna zagrywka, ich rywale to aktualnie 4 team w Austrii i nie widze dla nich szans. Mecz przed wlasna publicznoscia, zwyciestwo rok temu w tej imprezie, 1:0 w bezposrednich pojedynkach i dobra postawa w ostatnim WT przemawia za Dopplerem i Horstem.
Losiak/Kantor POL - Semenov/Koshkarev RUS ▶ 2 1.60 marathonbet 10/10 ✅
Nie widze tutaj szans dla Polakow, Semonow ogromne zaskoczenie w Londynie, bardzo dobra gra, widac u niego jeszcze troche juniorskich zagrywek, ale w przyszlosci ma szanse stac sie jedym z najlepszych blokujacych WT. Te dwie pary spotkaly sie tydzien temu w Argentynie gdzie bez problemow w 2 setach wygrali Rosjanie. Ogladalem chwile mecz w kwalifikacjach Polakow i niczym mnie nie zawchwycili a wrecz myslalem ze sa lepsi, slabe wyniki w tym roku, Rosjanie zaliczyli wpadke w Chinach lecz pozostale dwa turnieje bardzo dobre.
Herrera/Gavira ESP - Brouwer/Meeuwsen NED ▶ 1 2.48 marathonbet 5/10 ✅
Wraca moja jedna z ulubinych par do gry, czyli Hiszpanie Herrera i Gavira. Ogladalem ich w kwalifikacjach z Austryjakami, na poczatku wypracowali sobie przewage, a potem sie troche pobawili. Po kontuzji Herrery nie widac sladu, nie gral przez kilkanascie miesiecy ale widac ze jest glodny gry. Holendrzy to bardzo silowa para, swoja gre opieraja na mocnej zagywce i poteznych zbiciach, wysocy mlodzi chlopcy. H2H 2:0 dla Hiszpanow, lecz po 3 setach. Nie licze na pogrom, lecz kurs za wysoki i sproboje srednia stawka.

Otrzymane punkty reputacji: +22
radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
Herrera/Gavira ESP - Brouwer/Meeuwsen NED
typ:Herrera/Gavira ESP @ 2.3, Bet365

Pierwsza runda MD turnieju odbywającego się w Baden (Austria). Po jednej stronie siatki bardzo dobrze grający w tym roku Holendrzy, dysponujący niesamowitą siłą, jednakże doświadczenie to element którego się nie kupi, a jest ono bardzo potrzebne w siatkówce plażowej. Po drugiej stronie siatki niesamowity duet z Hiszpanii, Pablo Herrera i Adrian Gavira, to para która wraca po przerwie od Igrzysk Olimpijskich, wczoraj widziałem ich w dwóch spotkaniach i grali bardzo solidnie, nie można oczekiwać fajerwerków po takiej absencji, ale myślę że z każdym meczem będą łapali rytm a jak już wejdą na odpowiednie tory to takie pary jak Holendrzy będą pokonywać spokojnie. Myślę, że będzie to wyrównany mecz, lecz po takim kursie nie można nie spróbować zainwestować w jedną z najlepszych par na świecie. H2H na korzyść duetu z Hiszpanii w stosunku 2-0.

Wynik:
Herrera/Gavira ESP - Brouwer/Meeuwsen NED 2-1 (21-16, 17-21, 18-16)✅
Dodatkowo polecam:
Doppler/Horst AUT - Mullner/Wutzl, 1,25 @ Bet365 2-0 (22-20, 21-18)✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
N 22

nimir

Użytkownik
CEV Baden Master AUT

Böckermann/Urbatzka GER - Herrera/Gavira ESP ▶ 2 1.727 (a bylo nawet 1.91) marathonbet 10/10 ⛔

Tu powinno byc maksimum 1.30, prezencik. Hiszpanie zagrali rewelacyjne spotkanie z Holendrami, sa w wysmenitej formie i powinni wygrac ta cala impreze, a z takimi Niemcami to rozprawia sie w 2 setach.

Brouwer/Meeuwsen NED - Spijkers/van de Velde NED ▶ 1 1.35 marathonbet 10/10
✅
Bratobojczy pojedynek Holendrow, jednak Brouwer i Messuwsen graja ze soba dluzej i tworza bardzo silny monolit. Przegrali z Hiszpanami jednak pokazali to co maja najlepsze, czyli bardzo mocna zagrywka i potezny zasieg. W drugiej parze Spijkers dobral sobie jakiegos 18 latka, moze w przyszlosci dojdzie do poziomu kolegow jednak na wygrana z jedna z najlepszych par w Holandii jest jeszcze za wczesnie.
Doppler/Horst AUT - Semenov/Koshkarev RUS ▶ 2 2.24 marathonbet 5/10 ✅
To bedzie sezon Semonova i Koshkareva, juz wczesniej pisalem o Rosjanach i tak jak sie spodziewalem nie dali najmniejszych szans Polakom. Doppler i Horst tutaj nie blyszcza, chwile zerknelem na ich mecz w 1 rundzie gdzie sie troche meczyli, w dodatku pod koniec jeden z nich upadl i dlugo sie nie podnosil z piachu. Na WT Rosjanie mieli powazniejszych rywali od Austyjakow i dlatego narazie to oni plasuja sie wyzej w klasyfikacji. Austryjacy graja u siebie to fakt, jednak kurs troche zawyzony i licze na Rosjanow.

Kadziola/Szalankiewicz POL - Prokopiev/Bogatov RUS ▶ 2 2.625 marathonbet 2,5/10 ⛔

Polacy slaby pierwszy mecz, dobra funkcjionowala komunikacja na lini blok obrona i sam blok lecz w ataku slabo, zwlaszcza Szalankiewicz, ktory bardzo czesto nieskutenie plasowal. Rosjanie to srednia polka europejskiego beach volley. Propokiev jednak wysapil juz na IO i ma troche doswiadczenia. W Chinach to co mieli wygrac wygrali a to co przegrac przegrali. Szybko sie rozprawili z Łotyszami w pierwszej rundzie i w tym pojedynku daje im rowne szanse, a kurs jest mocno zawyzony.

radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
:siata:Losiak/Kantor POL- Prokopiev/Bogatov RUS
typ:Prokopiev/Bogatov RUS @ 1,85, Bet365

Kto przegra odpada z turnieju, nasi rodacy nie grają wcale źle, są dobrzy jak na swój wiek, myślę że świetlana przyszłość przed nimi, jednak na tą chwilę uważam że Rosjanie są poza ich zasięgiem. Stawiam na doświadczenie i regularność.

Wynik:
Losiak/Kantor POL- Prokopiev/Bogatov RUS 2:0 (21-19, 21-19) ⛔

P 991

parodia

Użytkownik
Popov/Samoday (UKR) - Gabathuler/Weingart (SUI) @3.0 (Bet365)
Popov/Samoday to jedni z najzdolniejszych graczy młodego pokolenia. Wielka moc w ataku. W swoim pierwszym meczu w Rzymie z Niemcami Korengiem i Dittelbachem już właściwie żegnali się z turniejem jednak wyciągnęli mecz z 0:1 w setach i 3:8. To na pewno dało im dużego kopa.
Szwajcarzy w ostatnim turnieju pokonali Dalhaussera jednak coś Amerykanie formą nie zachwycają i stąd chyba taki kurs na parę Ukrainy. Aby pokazać jak wybitną są parą wspomnę, że przegrali niedawno z Polską parą Lech/Wojtasik, którzy na WT nawet się nie wybierają (pewnie też i finanse mają tutaj jakieś znaczenie). Gdy patrzyłem na tę parą myślę sobie kursy na bank będą 1.85 - 1.85, a tutaj 3.0. Myślę, że warto zainwestować jakiś większy cash. Dla mniej odważnych na live polecam +1,5 seta. Pewnie będzie coś koło 1.85.
Herrera/Gavira (ESP) - Horrem/Eithun (NOR) @1.36 (Bet365)
Buki chyba zapomniały, że Hiszpanie to absolutny top światowy i kwale do WT powinni przechodzić bez większych problemów. Norwedzy waleczni jednak umiejętności za małe aby tutaj powalczyć. Śmiało może polecieć tutaj tysiaczek bez większych obaw ????
Polecam także w tym meczu under 85,5 @1.85 Bet365.

C 94

crock

Użytkownik
Kompletnie nie rozumiem kursów na spotkanie Huber-Seidl AUT [16] Kubala-Benes P. CZE [32]
Na Austriaków 1,66 nawet po spadkach to wg mnie i tak spora promocja! Czesi w mojej opini to statysci. Udało im się przejść eliminacje i to by było na tyle!
Do tego peFFka Ross-Kessy 1,25 !

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom