>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Siatkówka - czy to dobry pomysł?

B 3

bloow

Użytkownik
Witam,
Otóż tak myślałem i myślałem i chyba coś wymyśliłem ???? A dokładniej w siatkówkę gre na live w ten sposób:
Gra jak wiadomo drużyna A i B.
A gramy tym systemem:
Drużyna A zdobędzie 5 punkt
Drużyna A zdobędzie 10 punkt
Drużyna A zdobędzie 15 punkt
I tak przez 3-5 sety. Na to kurs jest w granicach 1,80 więc by się grało na stały zysk powiedzmy 10-20.
Osobiście jutro tak zaczne grać z kwotą początkową 650zł i na początek zagram na stały zysk 10zł, dopiero jak by się udało dojśc do około 1000zł to grałbym a 15zł i tak z jakimś czasie coraz wyżej, ale tak by było 5-6 szans na trafienie.
Niby pomysł dobry, bynajmniej według mnie, lecz czekam na wasze opinie ????

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Witam,
Otóż tak myślałem i myślałem i chyba coś wymyśliłem ???? A dokładniej w siatkówkę gre na live w ten sposób:
Gra jak wiadomo drużyna A i B.
A gramy tym systemem:
Drużyna A zdobędzie 5 punkt
Drużyna A zdobędzie 10 punkt
Drużyna A zdobędzie 15 punkt
I tak przez 3-5 sety. Na to kurs jest w granicach 1,80 więc by się grało na stały zysk powiedzmy 10-20.
Osobiście jutro tak zaczne grać z kwotą początkową 650zł i na początek zagram na stały zysk 10zł, dopiero jak by się udało dojśc do około 1000zł to grałbym a 15zł i tak z jakimś czasie coraz wyżej, ale tak by było 5-6 szans na trafienie.
Niby pomysł dobry, bynajmniej według mnie, lecz czekam na wasze opinie ????
widze ze jestes u mnei na liscie ignorowanych czyli musiales sie wykazac nielada kunsztem (to tym bardziej sklonilo mnie do przeczytania posta, gdyz liczylem na przezycie niezapomnianych emocji, dzieki Bogu nie zawiodłem się). Jest to znakomity &quot;system&quot; w skrocie mowiac kura znoszaca zlote jajka, lepiej zacznij od razu od wysokich stawek, wygrane beda automatycznie wieksze, gwarancja sukcesu 99,999%. nie zapomnij ze jak przegrasz raz czy dwa koniecznie jest podwojenie stawki aby jak najszybciej odrobic straty czyli jazda progresja zdecydowanie wskazana, do tego wskazane jest grac zdecydowanie siatkowke kobieca gdyz jest ona bardziej przewidywalna i stabilenijsza, praktycznie nie zdarzaja sie w niej runy kilu punktowe, gra w wiekszosci przypadkow odbywa sie punkt za punkt. warto rowniez zaineresowac sie egzotycznymi ligami jak filipinska badz katarska (oczywisce kobiet).

S 49

slon89

Użytkownik
System idealny jeden z lepszych na forum ???? pewnie zajęło Ci miesiące zanim opracowałeś ten sposób, dobrze że są ludzie którzy dzielą się swoją ciężką praca z innymi ???? Mam tylko jedną prośbę zmien słowo &quot;bynajmniej&quot; na &quot;przynajmniej&quot; Edi8 już jednemu tłumaczył co oznacza słowo bynajmniej.

B 3

bloow

Użytkownik
Nie mam zamiaru odpowiadać na &quot;hejterskie&quot; komentarze, także Tadzin daruj sobie ????
Na dniach wpłacę 600zł i gram na stały zysk 5zł, zobaczymy co z tego wyjdzie ???? Jak wszystko będzie łądnie wchodziło to przy 800zł będę grał na zysk 6zł ????

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
&quot;..Na dniach wpłacę 600zł i gram na stały zysk 5zł, zobaczymy co z tego wyjdzie Jak wszystko będzie łądnie wchodziło to przy 800zł będę grał na zysk 6zł..&quot;
czyli przy 1600 zł bedziesz grać na stały zysk 10 zł -.- ?

B 3

bloow

Użytkownik
&quot;..Na dniach wpłacę 600zł i gram na stały zysk 5zł, zobaczymy co z tego wyjdzie Jak wszystko będzie łądnie wchodziło to przy 800zł będę grał na zysk 6zł..&quot;
czyli przy 1600 zł bedziesz grać na stały zysk 10 zł -.- ?
nie, nie będę co 200zł podwyższał stawki... Za 6zł pogram dłużej by przejśc na 7zł to dopiero przy kwocie pozwalającej na 10 nieudanych prób - jak chcesz mogę Ci obliczyć po kursie 1,85 kiedy będzie 7zł ????

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Ja grałem tak bez progresji i też mi dobrze szło, także można spróbować tylko nie wiem czy grać tylko na drużynę A czy według własnego przewidywania na A lub B jak to ja robiłem. Grając progresja można by być ciągle do przodu, a ja kilka razy w ciągu dnia doszedłem do 100zl żeby potem nerwowo typujac miec 20zl lub nawet 5zl i znowu ugrac ta 100...wkurzajace i dałem sobie spokój:p

B 3

bloow

Użytkownik
no a ja gram cały czas na jedną drużynę ze stałym zyskiem 5zł ???? Daaaaaaleka droga zanim dojdę do poziomu 10zł, ale i na tym się zatrzymam dłużej ????

B 3

bloow

Użytkownik
Aktualnie nie gram, prowadzę sobie statystyki ???? Kurs średni to 1,85, a dziś mecz z Zurichem to progresja sięgała 9 poziomu - więc albo dopłacę pieniędzy by mi do tego poziomu starczyło, albo startuje z mniejszym stałym zyskiem.

B 3

bloow

Użytkownik
Granie na ciągle jedną drużynę odpada, bo ostatnio w meczu Zenit z jakąś drugą (nie pamiętam już) to Zenit pod rząd 9 razy punkt był dla nich ten co bym go obstawiał czyli 5-10-15-..-45 - tak fartowo trafiali, chociaż mecz był wyrównany ???? Obstawianie 1 raz A drugi raz B też odpada, bo często jest kilka serii co punkty zdobywają A-B-A-B-A-B itp, czasem tez jest tak A-A-B-B-A-A-B-B a najgorzej jak bym zaczynał od B i bym się tak ciągle mijało a grając na stały zysk 5 zł, to już po 6 nietrafionym punkcie pieniądze dość spore idą ????
Dlatego teraz sprawdzam granie:
A-A-A-B-B-B-A-A-A-B-B-B, kilkanaście meczy oglądnę i zobaczę jak sytuacja na takim stylu gry wygląda, ale raczej tak będę grał, bo bardzo, bardzo rzadko jest, żeby się minęło ponad 9 razy (Na tyle razy będę miał pieniędzy).

Do góry Bottom