>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

siami eee

S 6

siami

Użytkownik
W temacie tym prowadził będę dziennik swoich typów. Równie dobrze mogę pisać w notatniku ale w ten sposób nikomu nie pomogę kto chce i czuje potrzebę niech korzysta.
pozdrawiam siami.

S 6

siami

Użytkownik
No. 1
Matthias Bachinger vs Igor Kunitsyn
2 1,57
Nikolay Davydenko vs Ivan Dodig
1 1,72
Stawka 160j
ako. 2,70
ew: 432j
buk: Bet365
---
Zaufam dwóm Rosjanom dlatego, że są lepsi od swoich rywali. Zarówno Niemiec jak i Chorwat w tym meczu nie jest faworytem a kursy dość ciekawe pobieram to z ochotą.

S 6

siami

Użytkownik
No. 2

Serbia vs Włochy 1 1,40
Belgia vs Gruzja
2 1,60

Stawka 272,76j
ako. 2,24
ew: 610,98j
---
Początek ME na Litwie. Serbowie są tutaj zdecydowanym faworytem gdyż Włosi wysłali naprawdę młody skład. W reprezentacji Serbii gra wielu klasowych graczy i każdy ma apetyty dość duże. Same chęci powinny wystarczyć na średniaków europejskich. Gruzini natomiast mają Zaze kto interesuje się choćby trochę basketem wie jak klasowy jest to gracz i co potrafi pod tablicami. Belgia bez swojego lidera Hervella nie będzie już tak groźna. Jak dla mnie dwa najpewniejsze typy tej kolejki po kursach godnych gry.
p.s 1j=1pln dostałem kilka pytań z tym związanych na PW lecz do czasu gdy nie będę miał 10postów nie mogę odpisywać na PW.

S 6

siami

Użytkownik
No. 3

Julien Benneteau vs Nicolas Almagro
2 1,40
Wenezuela vs Dominican
2 1,28
Guillermo Garcia Lopez vs Daniel Gimeno-Traver
1 1,61

Stawka 200j
ako. 2,88
ew: 577,02j
---
Almagro typowy ziemniak jednak różnica klas dość widoczna. Liczę na szybkie 3-0 bądź 3-1 na hardzie grać potrafi.
Lopez kolejny doświadczony Hiszpan, kurs bardzo ciekawy Garcia trochę nieobliczalny ale na Daniela powinno wystarczyć przecież nie tak dawno grał jeszcze w czelach, fakt całkiem nieźle sobie radził lecz stawiam na bardziej doświadczonego z pary Hiszpanów.
Dominikana z Wenezuelą nie będzie mieć problemów kurs idealny do tripla. Garcia czy Horford to gracze z najwyższej półki. Oglądałem wczorajszy mecz Dominikany z Kubą i chwilami najlepsi gracze Dominikany grali jak na rozgrzewce obrona Kuby była bezradna. Wenezuela swój &quot;dzień konia&quot; miała wczoraj kiedy to postawiła się Brazylii by w końcówce przegrać. Dominikana ma ogromne rezerwy najlepsi gracze są oszczędzani a kiedy trzeba wchodzą i sieją postrach. GL

S 6

siami

Użytkownik
No. 3

Julien Benneteau vs Nicolas Almagro
2 1,40 ????
Wenezuela vs Dominican
2 1,28 ✅
Guillermo Garcia Lopez vs Daniel Gimeno-Traver
1 1,61
✅

Stawka 200j ⛔
ako. 2,88
ew: 577,02j

---

Tylko Almagro popłyną szkoda gościa ale nie trafił z formą.

S 6

siami

Użytkownik
No. 4
Bułgaria vs Belgia 1 1,50
Bernard Tomic vs Marin Cilic
2 1,57
Philipp Petzschner vs Janko Tipsarevic
2 1,20

Stawka 224,31j
ako. 2,826
ew: 633,9j
---
Belgowie osłabieni o tym pisałem we wcześniejszym poście. Bułgarzy natomiast to solidna ekipa wczoraj napsuli krwi Słoweńcom jednak dzisiaj trafił im się znacznie łatwiejszy rywal. Ekipa Belgów gra bardzo słabo pod tablicami i w tym pojedynku są skazani na przegraną.
Cilic to na tyle klasowy już zawodnik, że takie mecze z pewnością będzie wygrywał. Mimo młodego wieku dysponuje dość mocnym serwisem, że powinien sobie poradzić z równie młodym &quot;kangurem&quot;.
Co do Tipsy napisze mało to świetny gracz na twardych kortach i dalej czołówka światowa Niemiec musi się jeszcze dużo nauczyć.

S 6

siami

Użytkownik
No. 5
Serbia vs Izrael over 156,5 1,90
Łotwa vs Włochy over 146,5 1,38

Stawka 182,29j
ako. 2,622
ew:477,9j
---

Na dzisiaj dośc eksperymentalnie jednak jak dla mnie są to dwa solidne typy.
Izrael jesli przeciwnik pozwala gra dość szybko często nie dbając o obronę. Świetnie tutaj pasuje Serbia która swą gre ze slabszymi przeciwnikami, głównie opiera na ataku. Poświęcają oni mniej uwagi na obrone i tutal licze na naprawdę wysoki wynik tym bardziej że i Francuzi i Niremcy narzucali dość sporo Izraelowi.
Kolejny typ to również over jednak tym razem obniżyłem linię do minimym. Licze na szybki basket młodych Łotyszy którzy też nie bronią twardo. Włosi mają naprawdę ciekawy skład i tylko czekać aż gwiazdy NBA wystrzelą.
Dwa szybkie mecze i masa punktów GL.

S 6

siami

Użytkownik
No. 6

Wielka Brytania vs Portugalia /
Wielka Brytania -3,5 1,43
Gruzja vs Ukraina /
Ukraina +4,5 1,90

Stawka 300j

ako. 2,71

ew:815,1j

---
Brytole są dużo lepsi a Deng zrobi tam różnice ogromną skoro Portugalia poległa z polską to UK ich rozjedzie. Obniżyłem handicap i pobrałem.
Ukraina to naprawdę ciekawy zespół i jeszcze może namieszać, trochę nie rozumie tutaj kursów ale nasi sąsiedzi drugiego tak słabego meczu jak z Bułgarami nie zagrają. Gruzja napoci się by rozbijać obronę Ukraińców zapowiada się mecz walki upatruje tutaj volue w postaci kursów jednak pobieram bezpieczną opcje.

Do góry Bottom