>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Siłownia Warszawa

lechu_pb 0

lechu_pb

Użytkownik
do 60 złotych dobrą siłkę to nawet w Białymstoku ciężko znaleźć a co dopiero w Wawce :jezora::jezora:

sieku 31

sieku

Użytkownik
a nie... siłownia w ośrodku sportu &#39;Koło&#39; - to ten prze liceum Norwida. Kiedyś tam chodziłem i było 60zł za 12 wejść co dawało miesiąc rozsądnego treningu. Sprzętu jest dostatecznie, atmosfera spoko i nie ma masówki jak w gimnazjonach itp. Polecam.

bernard 0

bernard

Użytkownik
do 60 złotych dobrą siłkę to nawet w Białymstoku ciężko znaleźć a co dopiero w Wawce :jezora::jezora:
Są i to nawet dobre, ale szukam czegoś nowego ???? Warszawa, może i droga ale trzeba sobie radzić ;)

lechu_pb 0

lechu_pb

Użytkownik
Zależy co masz na myśli mówiąc dobra. Jeżeli średniej wielkości siłownię z paroma ławeczkami i kilkoma atlasami (wszystko w miarę nowe) to pewnie jest do osiągnięcia, ale jeżeli myślisz o wypasionym fitness clubie z mnóstwem sprzętu siłowego, salą z rowerkami i bieżniami, sauną, basenem i salą do aerobicu to raczej nie ma co liczyć na cenę poniżej 100-150 PLN.

bernard 0

bernard

Użytkownik
Zależy co masz na myśli mówiąc dobra. Jeżeli średniej wielkości siłownię z paroma ławeczkami i kilkoma atlasami (wszystko w miarę nowe) to pewnie jest do osiągnięcia, ale jeżeli myślisz o wypasionym fitness clubie z mnóstwem sprzętu siłowego, salą z rowerkami i bieżniami, sauną, basenem i salą do aerobicu to raczej nie ma co liczyć na cenę poniżej 100-150 PLN.
Oczywiście chodzi mi o siłownie bez bajerów, nowy sprzęt wystarczy (żaden wypas). ;)

B 0

big_max

Użytkownik
jak cwiczyc to tylko na Sewim tak jak w powerhousie w wawie, pelen profesjonalizm i dobra obsluga = brak bólów pleców i innych niepotrzebych spraw

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
jak cwiczyc to tylko na Sewim tak jak w powerhousie w wawie, pelen profesjonalizm i dobra obsluga = brak bólów pleców i innych niepotrzebych spraw
dobry szpadel masz do odkopywania takich starych tematów ????

co do pogrubionego. ja z kolegą (jancio09 z tego forum) mamy siłownie samoróbkę , nic nie było kupowane i jak robisz dobrze ćwiczenie to nic nie ma prawa boleć , no jedynie zakwasy na drugi dzień ale jak to mówią jak boli to rośnie ???? tak więc wcale nie musisz mieć jakieś full wypasionej siłowni aby &quot;nie bolało &quot; ;)

G 0

gronie

Użytkownik
Czy ktoś z was chodzi może do Goldgym na Wilanowie? Nie wiecie czy mają już otwarty basen? Mam przerwę związaną z kontuzją, już od czerwca, a na samej siłowni było super. Od września chcę ponownie rozpocząć trening.

Do góry Bottom