>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Sheesha

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Tworzę 2 temat bo tamten został zablokowany. Ja już powiedziałem co o tym myślę i mam nadzieję,że ten nie zostanie zamknięty!!????

Ile kosztuje razem ta zabawka z wszystkimi potrzebnymi pierdołami?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Damian, jak Benek zamknął temat to widocznie miał powody. Jak nie potraficie ( nie piszę tego konkretnie do Ciebie ) rozmawiać na ten temat to dyskusji na forum o tym nie będzie. A temat i tak zaraz będzie zablokowany to po co robić śmietnik ?

roy. 187

roy.

Forum VIP
Dlaczego temat ma byc zablokowany? Ci, ktorzy rozmawiac nie potrafia niech dostaja ostrzezenia to sie naucza. Temat jest o shishy - tytoniu smakowym a nie o zielsku itp. Ja zakupilem fajna shishe za 85zl tylko bez tytoniu, jest to shisha nie zbyt duza. Ma nieco ponad 40cm, sa duzo, duzo wieksze ale taka mi odpowiada. Tyton 50G jest tani, kosztuje ok. 10zl lub mniej ale lepiej kupic 250G, ktory kosztuje w porownaniu do 50g tylko 20zl. Najgorszy jest dowoz, bo za dowod wychodzi polowa tego tytoniu niestety :/ no chyba, ze ktos kupuje na miejscu. I wegiel kosztuje tez cos kolo 10zl lub mniej jeszcze zalezy jaki, mowie o takim zwyklym a sa oczywiscie tez drogie. Widzialem po 30zl+ i wiecej. Roznica pewnie jest w szybkosci rozpalenia shishy.

peja 1

peja

Użytkownik
a gdzie można kupić owy tytoń ? bo ja zielowy w tych sprawach :p a bym se z chęcią zapolił ????

E 0

evileqq

Użytkownik
Mój znajomy sprowadza tytoń owocowy z Niemiec, naprawdę warto się wybrać bo wybór mają tam ogromny a i klasa sama w sobie.

Do góry Bottom