>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Sheesha

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Hahahah, niespodziewałem się tutaj takiego tematu ????

Raz na jakiś czas lubie sobie zapalić. Najbardziej lubie mix: Mięta+Jabłko bądź Mięta+Wiśnia ajjjjj..... ????

A Wy jaki tytoń lubicie :?: :p

matex 0

matex

Użytkownik
muszę sie przyznać, że raz paliłem :] a mianowicie, kiedy na początku ferii robiłem swoja 18, dwóch moich kolegów wpadło na pomysł, że kupią mi Szisze ???? złapałem kilka &quot;buchów&quot; i muszę przyznać że srednio mi to &quot;smakuje&quot; ponieważ ogólnie nie przepadam za papierosami ???? teraz lezy u mnie w domu wraz z reszta tytoniu (bodajze jabłkowego) i czeka na jakąś okazję ... ????

Pozdrawiam

roy. 187

roy.

Forum VIP
o stary ale temacik! Ostatnio kupilem faje i to jest super sprawa. Dla relaxu extra rzecz. Papierosow nie pale w ogole i nie palilem nigdy a faje i owszem pale i to mi sie podoba. Naraziena swojej fajce zdarzylem przetestowac tylko tyton waniliowy i pomaranczowy. Zdecydowanie polecam pomaranczowy oraz zdecydowanine nie polecam waniliowego. Z pomaranczowego wychodza wielkie chmury i smak jest dobry, nabijalismy z kumplami 2 razy i w pokoju bylo siwo, z 50G jeszcze mi na jeden raz zostalo a teraz czeka mnie dluga przeprawa z jablkiem - kupilem 250G.

Z tego co mowia to kazdy musi przjesc przez 2jablka bo jest to podstawa dla palacza faji wodnej, opinie sa zroznicowane. Ja juz palilem ten tyton ale nie moge go sobie przypomniec wiec musze niebawem wyprobowac.

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Ja niedawno po raz pierwszy zapaliłem tytoń był bodajże wiśniowy? czy coś w tym stylu i tak jak fajek nie pale ani innego gowna tak to mi sie w miare spodobało i moze sprawie sobie wlasna fajurę :-D
co zły temat? :jezora:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
od czasu do czasu, ale gdy to pale dłuzej to juz mi sie mdło robi, a smaki tylko probowalem: waniliowy,brzoskwiniowy chyba.

E 0

evileqq

Użytkownik
od czasu do czasu, ale gdy to pale dłuzej to juz mi sie mdło robi, a smaki tylko probowalem: waniliowy,brzoskwiniowy chyba.
Się nie dziw jak takie słodkie smaki paliłeś.
Fajna sprawa usiąść z piwkiem i zapalić, szczególnie jabłko chociaż cytryna i melon też są ok ;)

roy. 187

roy.

Forum VIP
rozmowa dotyczy tytoniu a nie ziola wiec lepiej, zeby sie kazdy dostosowuje do tematu. A i ziola nie palilem, i smieszy mnie to jak inni mowie &quot;ooo tyton smakowy, zapal sobie ziolo&quot;. Przeciez wiadomo, ze jest to zupelnia inna rzecz i nikt nie doszukuje sie w tytoniu smakowym niewiadomo jakich efektow, mi tam takie palenie odpowiada i juz, a ziola palic nie zamierzam tak jak palic szlugow :F

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
ja tam kilka razy paliłem z tej maszyny.........tytoniu nie lubie i jest to dla mnie większe gówno niż zioło

E 0

evileqq

Użytkownik
tytoniu nie lubie i jest to dla mnie większe gówno niż zioło
Chryste, ręce opadają (i nie tylko) jak takie coś się czyta.
Może jeszcze napiszecie, że zioło jest mniej szkodliwe?
a w fajce wodnej ziolko pali sie zajebisc**
Ta ciekawy jestem ile buchów z takiej fajki wziąłeś, pewnie jarasz tak samo jak tytoń owocowy ... LOL

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
lepiej odstaw palenie tytoniu jak ci opada coś więcej, potem zostanie ci się tylko wypinać lol

PS:ręce mu opadają bo wole zapalic lolka niz palic szlugi co za debil
powiedział co wiedział lol

co do szkodliwości to taa 20 dziennie jak to z papierosami bywa lol

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
chlopaki nie wiedz co mowia:zoltakartka:
widac ze zilo to dla nich obcy temat!
5 papierosow szkodzi bardziej na pluca niz jeden skret marihuany

C 0

czopsi

Użytkownik
chlopaki nie wiedz co mowia:zoltakartka:
widac ze zilo to dla nich obcy temat!
5 papierosow szkodzi bardziej na pluca niz jeden skret marihuany

Skoro tak to dlaczego po papierosach ludzie są w miarę normalni, a po marihuanie wyglądają jak ćpuny?

180michal 17

180michal

Użytkownik
ja raz paliłem z faji wodnej u kumpla na 18 w domu, w tym pokoju gdzie palilismy to było siwo, fajna sprawa z taka faja wodna, a paliłem tyton jablkowy

roy. 187

roy.

Forum VIP
Ludzie nie przechodzcie na temat ziola bo jest to temat o faji w &quot;zespole&quot; z tytoniem owocowym a nie ziolem, to tyle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom