>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Shaqu vol1

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Witam! 
W temacie będą zamieszczane propozycje głównie z kosza, NFL, MMA. Od czasu do czasu może wlecieć typ z innych dyscyplin.
Stawkowanie 1j - 10j
Kursy głownie z iForBet.
Bankroll: 20j

#1.
MŚ w koszykówce Godz: 14:00
Francja - Litwa Typ: 1 @ 1.77 (zwycięstwo)  iForBet
Stawka: 3j
Wynik: 78:75   1,75j   

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
MŚ w koszykówce Chiny 2019:
Polska - Argentyna 1 (+5.5pkt) @ 2.41 iForBet
Stawka: 2j
Polska i Argentyna są już pewne wyjścia do najlepszej ósemki turnieju, tak samo jak Serbia i Hiszpania, czyli rywale w następnej rundzie. Od wyniku tego spotkania najprawdopodobniej zależy, która z tych dwóch drużyn zmierzy się w następnej rundzie z rep. Hiszpanii. Mimo, że obydwaj przeciwnicy stanowią wysoką półkę tak z dwojga złego lepiej trafić na Hiszpanów, którzy w tym roku nie powalają swoją grą.
Wynik: 91:65   2j   ​
Serbia wygra mistrzostwo @ 2.25 Fortuna
Stawka: 5j 
  5j   
Znamy już praktycznie drużyny ćwierćfinałowe. Z grona tych zespołów największym faworytem wydaje się Serbia.
Od fazy grupowej, gdzie miażdżyła jedną ekipę za ekipą nie pozostawia złudzeń jaka moc drzemie w tej drużynie.
Bogdan Bogdanovic czy Nikola Jokic pokazują cały arsenał swoich możliwości. Jedyną ekipą, która mogłaby nim zagrozić jest ekipa USA. Niestety Amerykanie przyjeżdżając 3 garniturem na te MŚ według mnie nie pokazali zbyt wiele jak do tej pory.
Plusem jest trener Popovic, który swoim geniuszem może złamać Serbów, ale według mnie na ten moment ten zlepek graczy NBA  nie da rady z rozpędzoną maszyną z Serbii.​

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
NFL
Minnesota Vikings - Atlanta Falcons 
Typ: 1 (zwycięstwo końcowe)
Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs
Typ: 2 (zwycięstwo końcowe)
iForBet
Kurs łączny: 2.36
Stawka: 1j

1j (+/-podatek)   
Wynik I: 28:12
Wynik II: 40:26
Gładko i przyjemnie :D

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Czechy - Grecja 1(+6.5) @ 2.35 iForBet
Stawka: 2j

Mecz o awans dla obu ekip. W lepszej sytuacji na ten moment są Czesi którzy mogą ten mecz nawet przegrać, ale nie wiekszą różnicą niż 7pkt to skłoniło mnie do pójścia w dodatkowe handi na tę reprezentacje.
Czesi na tym turnieju zaskakują, wychodząc z grp. E (Grupa z USA) z 2 miejsca pokonując Turków w walce o awans, gdzie nie byli oczywistym faworytem tego meczu. Z dorobkiem 2/1 (W/L) wyszli z grp. gromiąc po drodze Brazylię 93:71. 
Niekwestionowanym liderem zespołu jest oczywiście Tomas Satoransky zawodnik Chicago Bulls, jednak w drużynie Czeskiej doszukałem się jeszcze dwóch ( i nie tylko pewnie ja) "małych gwiazd", które potrafią świetnie kończyć akcje, zbierać jak i bronić.
Są to: Jaromir Bohacik oraz Ondrej Balvin.
W drużynie Greckiej wiadomo gwiazdą jest Giannis Antetokounmpo, lecz w meczach, które dane mi było oglądać "Greak Freak" nie miał zbyt dużej pomocy od kolegów z drużyny. Rzucali cegłami na potęgę, nie trafiali prostych rzutów czy gubili się w obronie.
Moim zdaniem Czesi choć są lekkim zaskoczeniem tego turnieju mając realne szanse na wejście do czołowej 8 turnieju nie będą przebierać w środkach i zrobią wszytko żeby o awansie nie decydowały małe pkt.
Wynik: 84:77   2j   
P.S: Rzut za 3pkt na 10 sek przed końcem zabolał, ach było tak blisko...

shaquneal 150

shaquneal

Użytkownik
Challenger Banja Luka Bośnia i Hercegowina
G. Olivieri - S. Doumbia 2 @ 1.80 iForBet
Stawka 1.5j 
  1.5j   
Dzisiejszy 1 z 2 zakładów, które przygotowałem.
Zaczynamy lekko jako, że to Challanger.
Wynik: 2:1 (1:6/7:5/6:4)
Nawet nie wiem jak skomentować ten 3 set w wykonaniu Doumbi... Moze po prostu tragedia.

Do góry Bottom